Strandganger staat 36 uur lang doodsangsten uit op zee nadat ze met zwemband 80 kilometer afdrijft van kust

Een 20-jarige strandganger wilde gezellig genieten van de zon, de zee en haar zwemband. Maar raakte 36 uur vermist nadat ze 80 kilometer de zee in werd gesleurd.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Man bijt hond’ keert terug, nieuwe ‘LikeMe’-gezichten bekend, en Tom zoekt rust in ‘Kalm Waes’: dit is het najaar op VRT

Play4 haalt ‘Komen eten’ opnieuw boven, VTM vist Bruno Wyndaele op, maar de opmerkelijkste tv-comeback van het jaar is die van ‘Man bijt hond’. Het eigenzinnige actua-programma zal komende winter negen weken lang te zien zijn op VRT 1. Verder wil de openbare omroep scoren met nieuwe programma’s van Dieter Coppens en Tom Waes, verrassende gasten in ‘De Columbus’, een

Lees meer »

Nieuw autodeelsysteem in De Panne

Het lokaal bestuur De Panne maakt de overstap naar een nieuw en voordeliger autodeelsysteem via claus2you. Dit nieuwe systeem biedt aanzienlijke voordelen voor de eindgebruikers.
The post Nieuw autodeelsysteem in De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zulte Waregem gaat onderuit tegen Lierse en mist competitiestart

Zulte Waregem heeft zondagavond een valse start genomen in het nieuwe seizoen van de Challenger Pro League. In de eigen Elindus Arena moest het de punten afstaan aan Lierse, dat won met het kleinste verschil: 0-1.
The post Zulte Waregem gaat onderuit tegen Lierse en mist competitiestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek toont “onnodige” naaktfouilles bij kinderen door Britse politie aan

De helft van naaktfouilles op kinderen zijn onnodig en leiden nergens toe, zo hekelt de Britse kinderrechtencommissaris Rachel de Souza in een nieuw onderzoeksrapport. Ook blijkt dat zwarte kinderen vier keer vaker worden gefouilleerd dan kinderen van andere etnische groepen. “Dit trekt de noodzaak van een dergelijke opdringerige praktijk in vraag”, aldus de kinderrechtencommissaris.

Lees meer »

Vrachtwagen met 22 ton diepvriesproducten belandt op dak naast E40

Op de E40 in Steenkerke bij Veurne is een grote vrachtwagen rond het middaguur in de gracht gekanteld. De chauffeur werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De truck is geladen met 22 ton diepvriesproducten waardoor de takelwerken een zware klus worden. “De lading zal eerst overgeladen moeten worden eer de vrachtwagen getakeld kan worden”, meldt de federale politie.

Lees meer »