Sporza-journalist Maarten Vangramberen is geen grote fan van Frankrijk: “Met mijn gezin zal ik er nooit op reis gaan”

Hij mag er jaarlijks dan wel weken doorbrengen, maar Frankrijk is allesbehalve het favoriete vakantieland van Maarten Vangramberen (45). Waar hij dan wel graag z’n zomers spendeert? Primo zoekt het uit in een interview over benarde situaties tijdens fietsvakanties , z’n sportdromen en de allesomvattende liefde voor z’n kinderen. “Mijn moeder maakt zich nu nog zorgen, als ik op de motor zit in de Ronde van Frankrijk.” 

Meer krantenkoppen in België

Experten bezorgd over zwemniveau jeugd

Na de recente verdrinkingen luiden experten de alarmbel over het zwemniveau bij jongeren. Ze willen absoluut vermijden dat ook in het lager onderwijs de eindterm voor zwemmen zou worden geschrapt, klinkt het maandag in de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

Publiekelijk rondje moddergooien tussen Ralf Schumacher en z’n ex, nadat hij uit de kast kwam: “Mijn beste jaren verspild”

Ralf Schumacher (49) en z’n ex-vrouw Cora leven dezer dagen niet op de beste voet. De gewezen Formule 1-coureur kwam onlangs publiekelijk uit de kast, en dat schoot in het verkeerde keelgat bij de vrouw waar hij 14 jaar mee gehuwd was. Zij voelt zich “gebruikt” en claimt dat ze van niets wist. Met enkele WhatsApp-berichtjes heeft de Duitser –

Lees meer »

Na het wisselend succes van AA Gent en Cercle: dit is de situatie van onze Belgische ploegen in Europa (en hoe zit het met onze coëfficiënt?)

Na een bloedstollende ontknoping kwalificeerde AA Gent zich voor de play-offs van de Conference League. Een ronde waarin ook Cercle Brugge, na de uitschakeling in de Europa League, zal uitkomen. Ook Anderlecht start volgende week aan zijn Europese campagne. In het handige overzicht hieronder vindt u alles wat u moet weten over onze Belgische clubs in Europa.

Lees meer »

Zweden gaat 20 procent van bruine beren doden tijdens jaarlijkse jacht

In Zweden is woensdag het berenjachtseizoen van start gegaan. Tot 15 oktober mogen in totaal 486 bruine beren geschoten worden, ongeveer een vijfde van het totale bestand. Dierenrechtenactivisten maken zich zorgen dat de berenpopulatie wordt aangetast en claimen dat de jacht ingaat tegen de beschermde status die de beer in Europa geniet.

Lees meer »

Meer dan 100 voertuigen nemen deel aan oldtimerrun in Komen

Nog geen plannen zondag? Liefhebber van historische auto’s? Een voorkeur voor het geluid van ronkende motoren? Dan is zondag de overdekte markt van Komen-Waasten je tijdelijke mekka. Voor de negentiende keer al organiseert de Rotary Club er hun jaarlijkse oldtimerrun.
The post Meer dan 100 voertuigen nemen deel aan oldtimerrun in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »