Orban bespreekt oorlog in Oekraïne met Trump tijdens “Vredesmissie 5.0”

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne. 

Meer krantenkoppen in België

!Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting

Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik heeft de oude wijkschool in het begin van de Laagweg in Wervik aangekocht voor een cohousingproject. Inwoners van onder meer wijk De Riemeers verhuizen nu naar hier. De woningen worden gebruikt voor sociale huisvesting.
The post !Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Merijn Zeeman, sportief directeur van Visma-Lease a Bike, is bezig aan laatste wielermissie: “Wout wint niet vaak omdat hij Wout van Aert is”

De Ronde van Spanje wordt de laatste missie van Merijn Zeeman (45) in het wielrennen. Zeeman is architect van het succes van Visma-Lease a Bike. Op 1 december wordt hij algemeen directeur bij voetbalclub AZ Alkmaar. Maar voor het zover is, wil hij Wout van Aert aan zoveel mogelijk ritzeges én aan de groene trui helpen in de Vuelta. En

Lees meer »

Taylor Swift was bang en voelde zich schuldig na terreurdreiging in Wenen: “Maar autoriteiten dankbaar dat we rouwden over concerten en niet over levens”

Taylor Swift heeft voor het eerst gereageerd op het annuleren van haar concerten in Wenen wegens terreurdreiging. In een bericht op Instagram zegt de 34-jarige Amerikaanse zangeres dat ze bang was en zich schuldig voelde. “Maar ik was ook de autoriteiten dankbaar omdat we dankzij hen rouwden over concerten in plaats van levens”, aldus Swift.

Lees meer »