Opvallend gevolg van hevige regen in Mexico: woongebieden worden overspoeld door krokodillen

Orkaan Beryl is de voorbije weken door Noord- en Midden-Amerika geraasd. In Mexico veroorzaakte de hevige regenval overstromingen, en de overstromingen veroorzaakten … een overvloed aan krokodillen.

 

Meer krantenkoppen in België

Een bloemetje voor Olivia De Noel, een “schat van een moeder”

“Mijn ma verdient een bloemetje”, mailt Miranda Desmet naar de redactie van KW. “Waarom? Omdat ze zoveel doet voor mij en mijn zoon. Ik sta er alleen voor en zij staat altijd paraat voor ons.” Wij trokken dus naar Kruiskerke.
The post Een bloemetje voor Olivia De Noel, een “schat van een moeder” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hier vergaap je je op hoog niveau

West-Vlaanderen vanuit de lucht bewonderen, zonder dat je daarvoor in een vliegtuig of helikopter moet stappen? Dankzij het project ‘Horizon 2025’ kan dat ondertussen al vanop 17 bijzondere uitkijkpunten in West-Vlaanderen. Vanop kerken, watertorens en sinds deze week ook een belfort.
The post Hier vergaap je je op hoog niveau appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dierenredteam haalt ‘s nachts kalfje uit mestput in Poperinge

De brandweer en het speciale dierenredteam (DRT) van Brandweer Westhoek moesten vrijdag in het holst van de nacht uitrukken naar een boerderij in Poperinge. Daar moest een kalfje gered worden uit een diepe mestput.
The post Dierenredteam haalt ‘s nachts kalfje uit mestput in Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Springkastelen gaan door plotse windstoot de lucht in terwijl er nog kinderen opzitten: vier mensen lichtgewond

Tijdens de Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort hebben plotse windstoten zaterdagnamiddag voor paniek gezorgd. Aan het Hendrikaplein gingen enkele springkastelen door de wind de lucht in terwijl er nog kinderen opzaten. Drie kinderen en een volwassene raakten daarbij lichtgewond. Een paar straten verderop raakte nog een vijfde persoon lichtgewond door een rondvliegend voorwerp.

Lees meer »

Voormalig Republikeins Congreslid George Santos bekent fraude

De Republikein George Santos (36) heeft schuldig gepleit voor fraude en identiteitsdiefstal. Om verkozen te geraken vervalste Santos onder meer zijn familiegeschiedenis en loog hij over zijn diploma en werkervaring. Hij maakte ook gebruik van de identiteitskaarten van medewerkers en maakte misbruik van verkiezingsdonaties. Hij riskeert tussen 2 en 22 jaar cel.

Lees meer »

Lokale held kroont zich tot Belgisch kampioen Bommetje met unanieme score: “Alsof er een menselijke torpedo in het zwembad is terechtgekomen”

De jonge Zonhovenaar Bailoh Bah heeft het officieuze BK Bommetje gewonnen tijdens een Red Bull Full Moon Event op camping Heidestrand. De tengere tiener versloeg verschillende deelnemers die lichamelijk nochtans beter ‘gebouwd’ waren voor de opdracht. Met een ultieme sprong die de wetten van de fysica tartte, kroonde hij zich tot kampioen.

Lees meer »

Werknemers Audi Brussel teleurgesteld nadat ze opnieuw geen duidelijkheid krijgen over toekomst: “Die elektrificatie gaat onze dood worden”

Met een luid fluitconcert werd de directie van Audi Brussel vrijdag ontvangen in Vorst Nationaal. Daar ging de personeelsvergadering door die volgde op de eerste bijzondere ondernemingsraad van donderdag. Na afloop waren de vakbonden en werknemers erg teleurgesteld. Volgens hen zijn er nog geen duidelijke antwoorden of oplossingen besproken op de vele vragen die ze hebben. De directie meldt wel

Lees meer »