Opvallend element tijdens proces tegen Alec Baldwin: “Hij belde vlak na schietpartij op de set met zijn vrouw over ‘leuke’ vakantie”

De aanklagers op het proces tegen acteur Alec Baldwin hebben hem met een aantal opvallende elementen in het onderzoek geconfronteerd. Daarbij een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigde om naar New Mexico te komen voor een ‘leuke’ familievakantie. Het telefoontje werd kort na de fatale schietpartij op de filmset van ‘Rust’ gepleegd.

 

Meer krantenkoppen in België

Luc Steeno zingt 35 jaar later “Ik Mis Je Elke Dag’ nog eens op het podium van ‘Tien om te Zien’ in Westende: “Het publiek dat kijkt, is nog altijd ONS publiek”

In maart 1989 stond Luc Steeno in het Globe Show Center in Denderleeuw voor een opname van ‘Tien om te Zien’. Toen zong hij ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’, waarmee hij maar liefst in die periode 22 keren dit liedjesprogramma haalde. Op woensdag 17 juli stond Luc terug met dezelfde song op het TOTZ-podium aan de Rotonde

Lees meer »

Trump is dan toch bereid tot tv-debat met Harris

De Republikeinse kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, Donald Trump, is dan toch bereid om op tv in debat te gaan met zijn Democratische concurrente Kamala Harris. “Ik ben met Fox News overeengekomen om op woensdag 4 september tegen Kamala Harris te debatteren”, schreef de ex-president op sociale media.

Lees meer »

Gemeente ligt 50 kilometer van zee, maar wordt geteisterd door duizenden meeuwen: “Net een film waarin een sprinkhanenplaag plots alles overspoelt”

De inwoners van Hyndburn zien sinds kort enkel nog zeemeeuwen als ze naar de hemel boven hun huizen kijken. En dat is opmerkelijk: de Engelse gemeente is volledig omgeven door land en ligt op minstens 50 kilometer van de dichtstbijzijnde kust. De meeuwen worden echter aangetrokken door een vuilnisbelt die recentelijk werd uitgebreid en hebben er hun nesten gebouwd, waardoor

Lees meer »

Vermeend brein 9/11 krijgt strafvermindering na schuldbekentenis

De man die ervan wordt beschuldigd de aanslagen van 11 september 2001 te hebben beraamd, Khalid Sheikh Mohammed, heeft ermee ingestemd schuld te bekennen aan samenzwering. In ruil daarvoor wacht hem niet de doodstraf, maar een levenslange gevangenisstraf. Dat melden diverse Amerikaanse media, waaronder The New York Times.

Lees meer »

Technische Scholen Mechelen koopt bedrijfsgebouw op Douaneplein: “Ideaal voor auto- en houtopleidingen”

Technische Scholen Mechelen (TSM) koopt een gebouw van transportbedrijf Ninatrans op het Douaneplein om er opleidingen in onder te brengen waarvoor veel praktijkruimte nodig is. "Voor onder andere onze auto- en houtopleidingen is een locatie net buiten het stadscentrum ideaal", zegt technisch adviseur en coördinator van de scholengroep Christoph Bernaerts. Ten vroegste in september 2026 zal de campus opengaan.

Lees meer »

Notoire Club-hooligan krijgt celstraf voor cocaïnehandel vanuit hotelkamer

Bjorn F. (41) is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot een celstraf van drie jaar waarvan de helft met probatie-uitstel voor cocaïnehandel. De veertiger is geen onbekende voor het gerecht en werd ook al verdeeld voor kompaan Melissa R., die de opdracht gaf om de drugs te verkopen, kreeg vier jaar cel. Er werd bovendien ook 43.000 euro verbeurd verklaard.<br

Lees meer »

Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars zijn tijdens de zomer ons visitekaartje”

Twaalf kilometer strand, 26 beachbars: wie graag met de voetjes in het zand van een cocktail nipt, zal in Knokke-Heist nooit bedrogen uitkomen. De toeristische meerwaarde van al die microparadijsjes is volgens schepen Philippe Vlietinck nauwelijks te onderschatten. “De strandbars zijn in de zomermaanden hét visitekaartje van onze badstad.”
The post Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars

Lees meer »