Ook Zuid-Frankrijk geteisterd door noodweer: straten worden rivieren en gigantische hagelbollen vallen uit de lucht

Ook Zuid-Frankrijk wordt geteisterd door zwaar onweer. Straten veranderen er in rivieren en er vallen gigantische hagelbollen uit de lucht. Dat veroorzaakt heel wat schade in de Zuid-Franse regio’s, van afgerukte dagen tot gebroken autoramen door de grote hagelbollen.

 

Meer krantenkoppen in België

Verschillende doden bij terreuraanslag op populair strand in Somalië

Vrijdagavond hebben moslimextremisten een hotel en het populaire strand Lido Beach in de Somalische hoofdstad Mogadishu aangevallen. Er zijn zeker doden gevallen: volgens een politiebron aan het Franse persagentschap AFP kwamen minstens zeven mensen om het leven, dpa heeft het over minstens twintig doden, onder wie ook de vijf terroristen.

Lees meer »

“Dit is een kutsituatie”: Marten Van Riel haalt in videoboodschap aan fans stevig uit na “respectloze” beslissing om triatlon uit te stellen

De beslissing om de olympische triatlon uit te stellen, schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij Marten Van Riel. Onze landgenoot reageert nu ook in een videoboodschap aan zijn supporters snoeihard. “Een schandaal voor het triatlon”, noemt Van Riel het. Eerder op de dag was hij al niet mals voor de organisatie in een reactie op Instagram.

Lees meer »

In Thailand geeft boksen kans op slagen

In Thailand doet boksen de harten van het volk sneller slaan. De sport opent er deuren richting Olympische Spelen of een beter leven. Een voltreffer in een land met een van de grootste inkomstenverschillen ter wereld.

Lees meer »

Oppositie Venezuela roept kiezers op het tellen van de stemmen te controleren

Oppositieleider María Corina Machado heeft kiezers in Venezuela opgeroepen om, na het uitbrengen van hun stem bij de verkiezingen in het land op zondag, aanwezig te blijven in de stembureaus. Ze wil dat de kiezers dit doen om zelf het tellen van de stemmen te kunnen controleren in de “beslissende uren” na het sluiten van de stembussen. De angst voor

Lees meer »

Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen

Stevens Commercial uit Ieper lanceert een revolutionaire barcontainer, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, babyborrels, festivals en feesten van jeugdbewegingen. Deze volledig uitgeruste barcontainer biedt een alles-in-één oplossing voor feestorganisatoren, waardoor aparte barinstallaties overbodig worden.
The post Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen appeared first on KW.be.

Lees meer »