Ondernemer en oprichter kledingwinkel e5 overleden

Ondernemer Etienne Kaesteker (81), de oprichter van modeketen e5, is vrijdag overleden. Dat meldt het vakblad RetailDetail en het wordt bevestigd in zijn omgeving.

 

Meer krantenkoppen in België

Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt”

Elke Waregemnaar telt momenteel af naar Waregem Koerse. En voor burgemeester Kurt Vanryckeghem (CD&V) is dat niet anders. Deze editie wordt zelfs extra speciaal. Het is zijn 17e en allerlaatste editie als burgervader én dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.
The post Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frans en Monique vieren gouden feest

Frans De Gryse (73) en Monique Waeyaert (71) uit Houthulst zijn vijftig jaar getrouwd. Op 25 mei 1974 stapten ze in het huwelijksbootje.
The post Frans en Monique vieren gouden feest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Campagne ‘Een zee aan vrije tijd’ zet Oostends verenigingsleven in de schijnwerpers

Met de zomervakantie bijna achter de rug, staat Oostende klaar om vanaf september haar bruisende vrijetijdsaanbod te vieren. Met de vernieuwde campagne ‘Een Zee aan Vrije Tijd’ wil de stad de vele verenigingen het hele jaar door in de spotlights zetten en ondersteunen met een uitgebreid vormingsaanbod.
The post Campagne ‘Een zee aan vrije tijd’ zet Oostends verenigingsleven in

Lees meer »

Helft investeerders wil straks opnieuw intekenen op staatsbon: “Maar er zijn betere alternatieven”

De vraag die bankiers wakker houdt: wat gaan de honderdduizenden investeerders in de staatsbon doen met de 22 miljard euro die binnen twee weken vrijkomt? Beleggen op de beurs, parkeren op een spaarboekje, investeren in vastgoed… Het kan allemaal, maar verrassend: zowat de helft stopt zijn geld meteen in de nieuwe staatsbon. “Er zijn nochtans betere alternatieven”, zegt HLN-geldexpert Pascal

Lees meer »

Team Waregem stelt volledige lijst en programma voor: “Stad opnieuw sexy maken”

Dinsdagavond verzamelden de kandidaten van Team Waregem in Hotel T. Lijsttrekker Johan Vanhove stelde er de volledige lijst en de speerpunten van het programma voor. “We gaan voor een bruisend Waregem en zetten hard in op inspraak van de burger, we willen onder meer een centraal meldpunt waar inwoners met vragen en klachten terechtkunnen.”
The post Team Waregem stelt

Lees meer »

Terwijl Oekraïners doorstoten in Koersk, verslechtert situatie aan oostfront: “Troepen moeten opnieuw granaten rantsoeneren”

Terwijl het Oekraïense offensief in de Russische provincie Koersk zich met rasse schreden voortzet, gaat de situatie aan het oostfront er fel op achteruit. Dat schrijft de Britse zakenkrant ‘The Financial Times’ op basis van anonieme bronnen. “De troepen die de Russen in de regio Donetsk proberen terug te drijven, moeten nu opnieuw granaten rantsoeneren”, klinkt het.

Lees meer »