Negen Vlaamse tieners belanden op terugweg van Kazou-reis in ziekenhuis: allemaal positief getest op Covid-19

Negen 17- en 18-jarigen liggen ter observatie in een ziekenhuis in Montpellier nadat ze op de terugweg van een Kazou-vakantie in Spanje onwel zijn geworden op de bus. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat ze allemaal positief hebben getest op Covid-19, maar het is nog niet zeker of dat de oorzaak was waarom ze zich plots slecht voelden.

 

Meer krantenkoppen in België

Fort Lapin uit Brugge: 100 procent West-Vlaams bieren

Zes bieren van brouwerij Fort Lapin uit Brugge mogen voortaan het label ‘100 procent West-Vlaams’ dragen. Brouwer Kristof Vandenbussche reageert tevreden: “Een logische keuze, omdat we al onze ingrediënten bij lokale landbouwers aankopen.”
The post Fort Lapin uit Brugge: 100 procent West-Vlaams bieren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Historicus die al sinds 1984 correct voorspelt wie president wordt, zegt dat het nu al bijna uitgemaakte zaak is

Een Amerikaans historicus die al sinds de verkiezingsoverwinning van Ronald Reagan in 1984 correct voorspelt wie de nieuwe president van de VS zal worden, heeft zijn licht laten schijnen over het duel tussen Donald Trump en Kamala Harris. Volgens Allan Lichtman is er een duidelijke favoriet en “moet er al veel mis gaan” mocht die alsnog het onderspit delven.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamasleider Haniyeh gedood in Iran: grote vrees voor escalatie in het Midden-Oosten

Hamasleider Ismail Haniyeh, die beschouwd werd als de belangrijkste politieke leider van de Palestijnse extremistische beweging Hamas, is gedood in Iran. Dat meldt de Iraanse Revolutionaire Garde in een verklaring en is ook bevestigd door Hamas. Er wordt gevreesd dat de moord de spanningen in het Midden-Oosten kunnen doen escaleren. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Minder binnenlandse bezoekers en meer buitenlandse toeristen in Brugge in juli

In juli verwelkomde de binnenstad van Brugge evenveel bezoekers als in dezelfde maand van 2023, met name 815.000. “We noteren minder binnenlandse bezoekers (-5 procent) en meer buitenlandse bezoekers (+4 procent) uit zowel de buurlanden als verder afgelegen markten zoals de Verenigde Staten”, zegt de Brugse toerismeschepen Mieke Hoste.
The post Minder binnenlandse bezoekers en meer buitenlandse toeristen in

Lees meer »