Negen Vlaamse tieners belanden op terugweg van Kazou-reis in ziekenhuis: allemaal positief getest op Covid-19

Negen 17- en 18-jarigen liggen ter observatie in een ziekenhuis in Montpellier nadat ze op de terugweg van een Kazou-vakantie in Spanje onwel zijn geworden op de bus. Uit een eerste onderzoek is alvast gebleken dat ze allemaal positief hebben getest op Covid-19, maar het is nog niet zeker of dat de oorzaak was waarom ze zich plots slecht voelden.

 

Meer krantenkoppen in België

Lijst Burgemeester stelt verkiezingsprogramma voor Roeselare voor

Tijdens het jaarlijkse zomerfeest ‘Kris Zomert’ trapte CD&V – Lijst Burgemeester de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. De partij heeft inmiddels ook haar programma klaar. “De vraag van de Roeselarenaars is duidelijk naar levenskwaliteit, verbinding en een veilige thuis”, aldus huidig burgemeester en lijsttrekker Kris Declercq.
The post Lijst Burgemeester stelt verkiezingsprogramma voor Roeselare voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiener (17) die hele gezin uitmoordde, sloot vlak na moord de ogen van ouders en broertje “uit medelijden”

De Italiaanse 17-jarige Riccardo C., die zijn jongere broer Lorenzo (12), vader Fabio (51) en moeder Daniela (49) – op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht, werd intussen ondervraagd. Er zijn meer details aan het licht gekomen over het tragische familiedrama in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, in de buurt van Milaan. Zo zou hij vlak na de moord

Lees meer »

Extinction Rebellion-demonstranten bij Rijksmuseum aangehouden

De Nederlandse politie is zaterdagmiddag de actievoerders van Extinction Rebellion (XR) die zich aan het hek bij de ingang van het Rijksmuseum hebben vastgeketend, aan het arresteren. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsdiensten weten. Eerder werden de demonstranten gevorderd om naar een alternatieve demonstratieplek op het Museumplein te gaan.

Lees meer »