Nadat ze een villa van 52,2 miljoen euro kocht in Los Angeles: Adele maakt plannen om te verhuizen naar Engeland

Adele (36) vertoefde de afgelopen twee jaar in Los Angeles voor haar concerten in Las Vegas. Ze kocht daar zelfs nog het voormalige huis van Sylvester Stallone voor 58 miljoen dollar (52,2 miljoen euro) en voerde er dit jaar 43,2 miljoen euro aan renovatiewerken uit. Desondanks zou de zangeres na haar concerten terug naar Engeland willen verhuizen. 

Meer krantenkoppen in België

Grafheuvel kerkhof Sint-Pieterskerk in Koksijde krijgt opsmukbeurt

Vanaf de derde week van augustus plant de gemeente Koksijde werkzaamheden op de begraafplaats bij de Sint-Pieterskerk (Koksijde-Dorp). De tumulus, het verhoogde grafplein, krijgt een grondige opsmukbeurt. De buxushagen die zijn aangetast door de buxusmot worden eindelijk aangepakt.
The post Grafheuvel kerkhof Sint-Pieterskerk in Koksijde krijgt opsmukbeurt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trio krijgt tot twee jaar cel voor afpersing klanten van prostitutiewebsite

Drie mannen uit Kortrijk zijn veroordeeld voor afpersing. Ze publiceerden een valse advertentie op een prostitutiewebsite, maar toen de klant naar de afgesproken plaats kwam, trof hij in de plaats van een meisje van plezier drie mannen aan die het op zijn geld hadden gemunt. Een van de slachtoffers werd geslagen met een fles.
The post Trio krijgt tot

Lees meer »

KIJK. Prinses Delphine gaat uit de bol op Tomorrowland

België is dol op ons grootste festival, Tomorrowland in Boom. En zelfs blauw bloed weet de muziek er wel te smaken. Op een filmpje is te zien hoe prinses Delphine helemaal uit de bol gaat tijdens het tweede weekend van Tomorrowland. Ze had daarvoor een mooi plekje op het hoofdpodium bemachtigd.

Lees meer »

Ontroerend: zussen verrassen hun vader met aankondiging van gelijktijdige zwangerschap, al duurt het even voor hij het beseft

Een Amerikaanse vrouw heeft haar vader verrast met het mooiste nieuws dat hij kon krijgen. Samen met haar vriend verwacht ze een kindje, en haar vader wordt dus voor het eerst opa. De man kon zijn tranen niet bedwingen… en dan had zijn tweede dochter nòg een verrassing. Want ook zij wordt mama. “Onze baby’s zullen drie weken schelen”, klonk

Lees meer »

Tegenstander krijgt plots 100.000 dollar compensatie, maar IOC verdedigt veelbesproken boksster: “Er was nooit twijfel”

De controverse in het olympische boksen blijft escaleren. Zo gingen ook de Internationale Boksbond en het Internationaal Olympisch Comité openlijk in de clinch over de zaak rond Imane Khelif. De boksbond beloonde haar verslagen tegenstander met een grote som geld, maar in een statement sprong het IOC in de bres voor de Algerijnse. "Sommigen proberen de definitie van een vrouw

Lees meer »

Controversiële scène uit openingsceremonie zindert na: sponsor trekt zich terug, bedenker onder vuur

Een scène uit de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin de draak zou zijn gestoken met ‘Het laatste avondmaal’, zindert na. In die mate zelfs dat een sponsor zich intussen heeft teruggetrokken. Terwijl vanuit vooral katholieke hoek de kritiek niet mals is, verontschuldigt artistiek directeur Thomas Jolly zich. “Het was nooit mijn intentie om iemand te kwetsen.”

Lees meer »

Ontgoochelde Julie Vanloo wil met Cats terugslaan na nederlaag: “Voorbeeld nemen aan Nina Derwael”

De Belgian Cats zijn maandag met een valse noot gestart aan het olympisch basketbaltoernooi bij de vrouwen op de Olympische Spelen in Parijs. De Belgische basketbalvrouwen liepen in hun opener in Rijsel een blauwtje tegen de olympische debutant Duitsland. Speelster Julie Vanloo was na de wedstrijd aangedaan door de zwakke prestatie.
The post Ontgoochelde Julie Vanloo wil met Cats

Lees meer »