Meerdere bouwvakkers komen om nadat stelling in Zwitserland instort

In de Zwitserse gemeente Prilly, in de buurt van de westelijke stad Lausanne, zijn zeker drie bouwvakkers om het leven gekomen nadat een stelling is ingestort. Volgens de politie raakten nog acht mensen gewond. Vier onder hen zouden er ernstig aan toe zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Lukaku wordt, nadat portretrechten transfer even ophielden, in Italië verwacht: ‘Big Rom’ legt morgen medische tests af bij Napoli

Vier dagen na een principieel akkoord tussen Napoli en Chelsea is de transfer van Romelu Lukaku (31) nog altijd niet afgerond. Abnormaal is dat niet. De reden waarom overgangen naar Napoli vaker langer aanslepen, is gekend: hun speciale regeling voor de zogenaamde portretrechten. Eens in die deals de punten en komma’s verzet zijn, kan ‘Big Rom’ tekenen in het zuiden

Lees meer »

IN BEELD. Russische raketten raken belangrijke energie-infrastructuur vlak bij Kiev: meerdere gebieden zonder stroom

Bij een grootschalige aanval van Rusland op Oekraïne met raketten, kruisraketten en drones is onder andere een belangrijke dam vlak bij Kiev geraakt. Beelden op X tonen hoe de bovenkant van de dam en de nabijgelegen waterkrachtcentrale in brand staat. Zeker vijf mensen zijn omgekomen, Oekraïne spreekt van de grootste Russische luchtaanval sinds de start van de oorlog.

Lees meer »

Oprichter berichtenapp Telegram opgepakt in Frankrijk: “Pavel Doerov heeft niets te verbergen”

Pavel Doerov, de oprichter van berichtenapplicatie en sociaal netwerk Telegram, is zaterdagavond omstreeks 20.00 uur opgepakt in Frankrijk. De 39-jarige man met de Franse en Russische nationaliteit wordt volgens tv-zender TF1 door het Franse gerecht beschouwd als medeplichtige aan de vele misdaden die plaatsvinden met behulp van zijn berichtendienst. Telegram reageerde zondag dat Doerov “niets te verbergen heeft”.

Lees meer »

Chauffeur naar het ziekenhuis na botsing tegen geparkeerde bus van De Lijn

Langs de Bruggesteenweg in Gits reed een Volkswagen dinsdag iets na zessen in op een geparkeerde bus van De Lijn. De passagier van de personenwagen geraakte bij het ongeval lichtgewond, de Volkswagen is rijp voor de schroothoop.
The post Chauffeur naar het ziekenhuis na botsing tegen geparkeerde bus van De Lijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

Patrick en Rita zijn een gouden koppel

Patrick Baekeland en Rita Wuyts werden samen met hun kinderen en kleinkinderen naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum in het kasteel Ter Borcht uitgenodigd.
The post Patrick en Rita zijn een gouden koppel appeared first on KW.be.

Lees meer »