Man krijgt levenslang voor plan om Britse tv-presentatrice te ontvoeren en vermoorden

Een 37-jarige Brit die plannen had gesmeed om presentatrice Holly Willoughby te ontvoeren, verkrachten en vermoorden, is vrijdag tot een levenslange celstraf veroordeeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Legertop Oekraïne meldt Russische luchtaanval op Kiev

De Oekraïense legertop meldt opnieuw Russische luchtaanvallen op hoofdstad Kiev en elders in het land. De toestand rond de kerncentrale bij de Oekraïense stad Zaporizja is aan het verslechteren. Dat laat Rafael Grossi, de algemeen directeur van het Internationaal Atoomenergieagentschap, weten. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Vlaams Belang Roeselare stelt top drie voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Vlaams Belang Roeselare stelde haar top drie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. Vlaams Parlementslid Immanuel De Reuse trekt de lijst. De top drie wordt vervolledigd door Lut Deforche-Degroote en Michiel Descheemaker.
The post Vlaams Belang Roeselare stelt top drie voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

West-Vlaamse adjunct-hoofdredacteur van Humo met dood bedreigd na column Herman Brusselmans

De heisa rond de column van Herman Brusselmans in Humo kent een nieuw triest dieptepunt. Adjunct-hoofdredacteur Matthias Vanderaspoilden, in een ver verleden nog aan de slag bij De Krant van West-Vlaanderen, werd met de dood bedreigd via Instagram. De West-Vlaming diende klacht in bij de politie.
The post West-Vlaamse adjunct-hoofdredacteur van Humo met dood bedreigd na column Herman Brusselmans

Lees meer »

Okra Zedelgem Dorp zet tachtigjarigen in de bloemetjes

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Okra Zedelgem Dorp zijn 80-jarige leden gehuldigd in het dienstencentrum De Braambeier in Zedelgem. Het werd een gezellige namiddag met een lekker glaasje bubbels bij aankomst, gevolgd door een heerlijk stuk taart met koffie. Nadien werd nog stevig nagepraat bij een biertje of frisdrankje en ontspannende muziek. Op de foto herkennen
The post Okra Zedelgem

Lees meer »

KIJK. ‘Catfish’-presentator geeft emotionele update na ernstig ongeval: “Apprecieer wat je hebt, je kan het in één seconde verliezen”

Nev Schulman (39) werd begin augustus met zijn fiets aangereden door een vrachtwagen. Bij dat ongeluk brak hij op twee plaatsen zijn nek. Nu heeft de presentator, bekend van ‘Catfish’ op MTV, een update gegeven. Dat doet hij in een video op Instagram waarin hij te zien is met een nekkraag. “Ik moest een spoedoperatie ondergaan aan mijn ruggengraat.”

Lees meer »

Cercle Brugge huurt Duitse spits Paris Brunner voor seizoen van AS Monaco

Paris Brunner verdedigt dit seizoen de clubkleuren van Cercle Brugge, zo bevestigt de Vereniging vrijdag via zijn website. Cercle huurt de spits voor een seizoen van zusterclub AS Monaco, dat hem tevens vrijdag overnam van Borussia Dortmund.
The post Cercle Brugge huurt Duitse spits Paris Brunner voor seizoen van AS Monaco appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle-verdediger Jesper Daland trekt naar Cardiff City

Jesper Daland trekt na drie seizoenen de deur achter zich dicht bij Cercle Brugge. De Noorse verdediger en sterkhouder van Cercle vertrekt naar de Engelse tweedeklasser Cardiff City en ondertekende in de Welshe hoofdstad een contract van vier seizoenen. Beide clubs maakten de overgang dinsdag wereldkundig.
The post Cercle-verdediger Jesper Daland trekt naar Cardiff City appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge en Nicky Hayen kunnen opgelucht ademhalen: blauw-zwart heeft aan penaltygoal Nilsson genoeg om Antwerp te verslaan

Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen en daarmee is het hoofd van de getergde coach Nicky Hayen (voor even?) van het kapblok. Gustaf Nilsson – nochtans de hele wedstrijd op de korrel genomen – kroonde zich tegen Antwerp tot Brugse matchwinnaar met een perfect omgezette strafschop. Mooi was de manier waarop niet, maar dat telde voor

Lees meer »