Liveblog festivals: Joost Klein zorgt voor uitverkocht Rock Zottegem, Doja Cat brengt Les Ardentes aan het dansen

Op Rock Zottegem was de Amerikaanse groep Toto de headliner van de avond. Dankzij de komst van Toto én Joost Klein was het festival vandaag volledig uitverkocht. Op Les Ardentes heeft de Amerikaanse zangeres Doja Cat de weide in vuur en vlam gezet, ondanks het natte weer. Het Luikse festival kampt met wateroverlast door de hevige regenval. Op de camping zijn heel wat tenten ondergelopen, getroffen festivalgangers moesten worden ondergebracht op een andere camping. 

Meer krantenkoppen in België

De Gilde: luxeflats in de schaduw van het Brugse Belfort in aanbouw

Na zes jaar intensieve gesprekken met de stad Brugge is het bouwproject De Gilde eindelijk van start gegaan. De werkzaamheden zijn begonnen met de sloop van de oude kantoorgebouwen van het ACV, waarmee een belangrijke stap is gezet richting de realisatie van dit unieke en innovatieve woonproject in de binnenstad.
The post De Gilde: luxeflats in de schaduw van

Lees meer »

Ruim 1.100 gratis activiteiten op 36ste editie van Open Monumentendag

Meer dan 800 monumenten in heel Vlaanderen zwaaien vandaag de deuren open voor de 36ste Open Monumentendag. Onder de noemer ‘En route!’ focust het evenement zich dit jaar op hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn, langs eeuwenoude routes over land, spoor of water. Met meer dan 1.100 gratis activiteiten, 100 meer dan vorig jaar, is er voor elk

Lees meer »

Vlaams Belang Kortrijk maakt nu ook volledig programma bekend

Nadat eind augustus de top 10 en grote speerpunten bekend werden gemaakt, kwam Vlaams Belang Kortrijk zondag met hun volledige lijst. Op maandag 9 september werd het volledige programma met de wereld gedeeld. Dat telt in totaal bijna 80 pagina’s.
The post Vlaams Belang Kortrijk maakt nu ook volledig programma bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »