LIVE VERKIEZINGEN VS. Voormalige Democratische Congresleden vragen in open brief om open conventie – Elon Musk doneert aan groep die Trump in het Witte Huis wil

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Rob en Billy bouwen zorgwoning voor Nadine in hun tuin: “Dit is de perfecte oplossing voor mama”

“Het was niet eenvoudig, want er bleek hier nog geen voorbeeld voorhanden.” Rob Jonckheere (44) en zijn partner Billy Loix (43) bouwden in hun tuin in Oostende een indrukwekkende zorgwoning voor Nadine Deketelaere (73), de moeder van Rob. Een win/win oplossing waar weliswaar wat werk aan was, noemen zij het. “Ik woon zelfstandig, maar met een gerust hart”, lacht Nadine.<br

Lees meer »

Team Burgemeester heeft volledige lijst klaar: “Tijd voor een frisse wind in Tielt”

Dat huidig Meulebeeks burgemeester Dirk Verwilst bovenaan de lijst staat, gevolgd door Veerle Vervaeke en Benedict Van Staen, wisten we al, maar nu is ook de voltallige ploeg van ‘Team Burgemeester’ bekend. De partij wil naar eigen zeggen een frisse wind laten waaien door de politieke arena van Tielt.
The post Team Burgemeester heeft volledige lijst klaar: “Tijd voor

Lees meer »

‘Oranje-revolutie’ op Old Trafford: hoe bij Manchester United onder Erik ten Hag op en naast het veld alsmaar meer Nederlanders neerstrijken

De spots zijn vrijdagavond op Old Trafford gericht. Daar trekt de nieuwe jaargang van de Premier League zich op gang met Manchester United-Fulham. Het rode deel van Manchester kleurde deze zomer opvallend oranje, op en naast het veld is Nederlands de voertaal. Erik ten Hag rekent op zijn landgenoten om Man U een nieuw elan te geven.

Lees meer »

Ieper verwacht ‘normale’ IJzerwake… die wel duurder wordt

Het contrast met vorig jaar kan niet groter zijn. Zo veel opschudding er toen was over de nakende IJzerwake, zo stil is het vandaag rond de manifestatie in Steenstrate bij Ieper, die zondag voor de 23ste keer plaatsvindt. Aan het monument van de gebroeders Van Raemdonck worden de Vlaamse frontsoldaten van de wereldoorlogen herdacht.
The post Ieper verwacht ‘normale’

Lees meer »

Passagier (27) met bloedend hoofd na haartransplantatie weigert vliegtuig uit te gaan: “Als wij niet mogen vliegen, mag niemand dat”

Een vliegtuigpassagier in de Amerikaanse stad Miami is om een opmerkelijke reden het toestel uitgegooid. Hij had net een haartransplantatie ondergaan, maar vlak voor de vlucht begon zijn hoofd ineens hevig te bloeden. De crew maakte zich zorgen om de man en wees hem naar de uitgang. Hier luisterde hij niet naar en daarom moest de politie ingrijpen.

Lees meer »