LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden kondigt Zelensky abusievelijk aan als ‘president Poetin’ tijdens NAVO-top

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

De leescultuur gaat er in Oostrozebeke niet op achteruit: “Kwart kinderen komt langs”

“De bewering dat er niet meer gelezen wordt , klopt helemaal niet”, verzekert bibliothecaris Vincent Deldaele. Naar aanleiding van de Boekenpeloeze waarop de bibliotheek ’t Kraaiennest een ruim assortiment van boeken, tijdschriften en DVD’s tegen een prikje van de hand doet, maakt bibliothecaris Vincent Deldaele even een stand van zaken over de Oostrozebeeke leescultuur.
The post De leescultuur gaat

Lees meer »

Zelf je meegebracht eten bereiden tijdens ‘Deerlijk Open Fire’

Dat Dominique Vanhonacker en Sofie Hostens van Snooker Pocket niet verlegen zijn om met nieuwe originele initiatieven uit te pakken, is inmiddels voldoende geweten. Op zondag 11 augustus staat voor de eerste keer Deerlijk Open Fire op het programma.
The post Zelf je meegebracht eten bereiden tijdens ‘Deerlijk Open Fire’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wit-Rusland verleent gratie aan terdoodveroordeelde Duitser

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko verleent gratie aan een Duitser die in het land ter dood veroordeeld werd voor “terrorisme” en “huurlingenhandel”. Dat heeft hij dinsdag beslist, meldt het staatspersagentschap Belta. De Duitser had eerder een vraag tot gratie naar de president gestuurd, aldus de Wit-Russische geheime dienst KGB.

Lees meer »

“Duw het niet door m’n strot”: ex-olympiër uit zware insinuaties richting Chinees die wereldrecord verpulvert (en daar zit eerdere rel voor veel tussen)

“Dit is menselijk níet mogelijk.” Pan Zhanle (19) verpulverde donderdag op de Olympische Spelen het wereldrecord op de 100 meter vrije slag en zwom een resem vedetten daarbij op een seconde. Iets wat zonder (illegale) hulp niet kan, meent ex-olympiër Brett Hawke (49) – die op het WK tweemaal zilver won. En dus moet Pan, met het dopingtumult rond de

Lees meer »

“Iedereen kroop in de eigen cocon”: Belgian Cats likken daags na optater hun wonden, wat nu tegen het almachtige Team USA?

Een uppercut, maar geen knock-out, dat is de conclusie na de ontluisterde nederlaag van de Belgian Cats. Het moreel opkrikken is nu de boodschap, anders zijn hun Olympische Spelen zondag al gedaan. En dus moet het donderdag eerst beter tegen de VS, véél beter. “In veel sporten is het gedaan na één kans. Wij hebben het geluk dat er nog

Lees meer »