LIVE OEKRAÏNE. Kremlin ontkent plannen voor aanslag op topman van Duitse wapenproducent

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne. 

Meer krantenkoppen in België

CD&V+ stelt volledige lijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Onze slogan is ÉCHT voor Oudenburg”

Met nog iets minder dan twee maanden te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober stelt CD&V+ haar lijst voor. “Inhoudelijk willen we een andere koers, waarin kleiner gespeeld wordt, met minder beleving en meer leven.”
The post CD&V+ stelt volledige lijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Onze slogan is ÉCHT voor Oudenburg” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Glints, Selah Sue en Alex Agnew blikken terug op optreden met The Atomic Orchestra: “Ik had iets makkelijker kunnen kiezen, maar ik hou van een uitdaging”

Dat heet dan de toon zetten. Klokslag middag verzamelde een elite-club topmuzikanten in de Marquee om er een uurtje lang te vrijen met hun instrument en hun gasten in de rug te blazen. Selah Sue voelde zich ‘gedragen’, Alex Agnew was bloednerveus voor zijn eerste noot en Glints was dan weer blij dat hij niet langer moest zwijgen. “Ik speelde

Lees meer »

Geen grote incidenten tijdens Club Brugge – Antwerp

De voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp heeft zondagnamiddag in en om het Jan Breydelstadion geen grote incidenten veroorzaakt. Dat meldt de lokale politie van Brugge. Vanuit het uitvak werden wel enkele vuurpijlen in de richting van de Club-supporters gegooid.
The post Geen grote incidenten tijdens Club Brugge – Antwerp appeared first on KW.be.

Lees meer »

’20 jaar ABBA GOLD – The Concert Show’ op vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 augustus in Kursaal Oostende

ABBA en hun muziek zijn een fenomeen in superlatieven! Elke derde wereldburger kent ABBA en hun onsterfelijke melodieën van de vier Zweedse artiesten. De uitverkoren zangers en musici in het succesvolle ‘ABBA GOLD – The Concert Show’ benaderen de originele artiesten op een fabelachtige manier. Je kan ze aan ’t werk zien op vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 augustus in

Lees meer »

IN BEELD. Dit was de openingsdag van Rijvers Festival

De openingsdag van Rijvers Festival in Lievegem zorgde meteen voor een magisch feestterrein. Van kippenvel bij het eerbetoon aan Luc De Vos tot volledig uit het dak gaan met Regi en Linda die eindelijk weer samen op een podium te zien zijn. Dit was de start van Rijvers Festival 2024.

Lees meer »

Antwerp veroordeelt incidenten in Brugge ten stelligste en wil daders straffen: “Deze enkelingen horen niet thuis in een voetbalstadion”

Antwerp veroordeelt “ten stelligste” het gedrag van de fans die zondag in het slot van het competitieduel in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge (1-0) pyrotechnische artikelen afstaken. Dat heeft RAFC maandag gemeld. Antwerp neemt zich voor om de daders te identificeren en gepast te straffen.
The post Antwerp veroordeelt incidenten in Brugge ten stelligste en wil daders straffen:

Lees meer »