Lingerie Van de Velde wil nieuw distributiecentrum bouwen in Wichelen

Lingeriefabrikant Van de Velde wil een nieuw distributiecentrum bouwen in Wichelen. Dat wordt een grotendeels geautomatiseerd gebouw, bedoeld om goederen naar Europa en Noord-Amerika te verzenden. Om dat mogelijk te maken, wordt bedrijventerrein Meerbos uitgebreid en zullen ook andere bedrijven er nog een plek kunnen krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Trio exposeert in Gallery 22 in Damme

Nog tot en met maandag 26 augustus kun je bij Gallery 22 (Kerkstaat 22 in Damme) terecht voor een tentoonstelling waarin drie erg diverse kunstenaars hun werk exposeren.
The post Trio exposeert in Gallery 22 in Damme appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elon Musk ontkent schenking Cybertruck aan Tsjetsjeense leider Kadyrov

Elon Musk heeft ontkend dat hij de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov een Cybertruck heeft geschonken. “Ben je echt zo achterlijk dat je denkt dat ik een Cybertruck aan een Russische generaal heb geschonken?”, schreef Musk op zijn socialemediaplatform X. “Nog een voorbeeld van hoe hard de traditionele media liegen”, voegde hij daaraan toe.

Lees meer »

‘Appeltje’, de vrouw voor wie mannen moorden en helikopters kapen: “Ze is extravert, spontaan en welbespraakt, maar dat is slechts een sociale façade”

“Oh shit, shit. Den Andy is hier terug”, Kristel ‘Appeltje’ Appelt is hysterisch aan de lijn met de dienst 101. De operator weet niet wat hij hoort: “Andy? Dat kan niet”, want Andy ligt half dood op de grond en wordt op dat moment bijgestaan door hulpverleners. Kort voordien poseerde ‘Appeltje’ — later bekend als de ‘helikopterbruid’ — nog met

Lees meer »

Jelle (27) overleden na slopende strijd tegen kanker: “Zo sterk en vol moed, ging jij maar door”

Amper vijf weken nadat Jelle Casier (27) uit Londerzeel zijn levensverhaal deelde in deze krant, is hij overleden aan de gevolgen van kanker. Jelle liet een diepe indruk achter op iedereen die hem kende, met zijn levenslust en vastberadenheid om te blijven strijden tegen de ziekte. “Ook wanneer je hart in het donker stond, bleef jij ‘boiten’ in het licht”,

Lees meer »

Tekening van Nora (9) en Marte (14) binnenkort te zien op etiket limonade De Moare: “Best wel verrast, ik teken niet zo vaak”

Bierbrouwerij De Moare uit Dranouter maakt naast bier ook een limonade. Op het flesje prijkt steevast een etiket met een tekening van de winnaar van een tekenwedstrijd. Binnenkort zullen er zelfs twee verschillende etiketten zijn, want dit jaar slaagde de jury er niet in slechts één winnaar te kiezen.
The post Tekening van Nora (9) en Marte (14) binnenkort

Lees meer »

Zoveelste tegenslag voor Kazou: opnieuw 22 kampeerders in ziekenhuis met maag- en darmklachten in Noord-Spanje

Er zijn opnieuw zieken gevallen op een kamp van Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit (CM). Deze keer in San Vicente de la Barquera, in het noorden van Spanje. Woordvoerster Florence Slock laat weten dat 22 van de 43 leden in het ziekenhuis liggen met symptomen als diarree en braakneigingen. “De jongeren vertrekken normaal gezien vanavond terug met de

Lees meer »

Zweden doden jaarlijks twintig procent van hun bruine berenpopulatie: “Het is een pure trofeejacht”

Ondanks zorgen van natuurbeschermers, begint vandaag de jaarlijkse berenjacht in Zweden. Het land heeft vergunningen afgegeven om twintig procent van de bruine berenpopulatie te doden – dat wil zeggen dat 486 beren geschoten zullen worden. Als jagers volgend jaar in hetzelfde tempo beren blijven doden, is het land nog maar één jachtpartij verwijderd van het minimale aantal van 1.400 dat

Lees meer »