Limburgs Bedal tankt 10 miljoen om VS te veroveren met katheterclips

06:00 Bedal International, een Diepenbeekse maker van innovatieve katheterhouders, haalt 10,2 miljoen euro op. Het bedrijf wil vooral in de VS marktaandeel veroveren. 

Meer krantenkoppen in België

Studio 100 bedankt Frits Barend na twee weken repeteren voor Nederlandse ‘40-45, de musical’: “Ik acteerde helaas niet tot tevredenheid van de verantwoordelijken”

Studio 100 dacht de Nederlandse musicalsensatie van het jaar te hebben maar dat liep uit op een sisser. Tv-presentator Frits Barend kreeg een mooie rol in de Nederlandse versie van 40-45, maar al bij de start van de repetities werd hij vriendelijk bedankt. “Het is meer dan een tegenslag dat het zo is gelopen”, erkent Studio 100-CEO Anja Van Mensel.

Lees meer »

Lijp en geil: Sam Smith likte Pukkelpop een set lang schaamteloos in de hals

Lijp van bij de eerste noot. In de rug gedekt door een massief gouden Aphrodite, zijdelings languit met wulpse vormen en een treiterblik. Sam Smith wond er op Pukkelpop steeds minder textiel rond en al helemaal geen doekjes. De artiest aasde op prooi, strooide lekkers als een lokker en trakteerde op één langgerekte paringsdans langsheen de allermooiste songs. Als u

Lees meer »

KIJK. ‘Catfish’-presentator geeft emotionele update na ernstig ongeval: “Apprecieer wat je hebt, je kan het in één seconde verliezen”

Nev Schulman (39) werd begin augustus met zijn fiets aangereden door een vrachtwagen. Bij dat ongeluk brak hij op twee plaatsen zijn nek. Nu heeft de presentator, bekend van ‘Catfish’ op MTV, een update gegeven. Dat doet hij in een video op Instagram waarin hij te zien is met een nekkraag. “Ik moest een spoedoperatie ondergaan aan mijn ruggengraat.”

Lees meer »

Team Waregem stelt volledige lijst en programma voor: “Stad opnieuw sexy maken”

Dinsdagavond verzamelden de kandidaten van Team Waregem in Hotel T. Lijsttrekker Johan Vanhove stelde er de volledige lijst en de speerpunten van het programma voor. “We gaan voor een bruisend Waregem en zetten hard in op inspraak van de burger, we willen onder meer een centraal meldpunt waar inwoners met vragen en klachten terechtkunnen.”
The post Team Waregem stelt

Lees meer »