KSA Deerlijk organiseert jaarlijkse heemfeesten

Van 12 tot 14 juli organiseert de KSA zijn heemfeesten in en aan het lokaal Den Osse in de Vichtestraat. Een jaarlijkse hoogtepunt voor de jeugdbeweging, die hiermee de nodige centjes verzamelt voor het kamp en de gehele jaarwerking.

Vrijdagavond 12 juli is er om 20 uur een quiz. Op zaterdagnamiddag is de ambiance verzekerd tijdens de cyclocross. Op het terrein tegenover het heem werden de voorbije week puike hindernissen gebouwd waarop een twintigtal ploegen hun vaardigheden kunnen tonen. Zaterdagavond is er ‘onder de blote mane fuif’.

Zondag om 9 uur viering in de tent en vanaf 11 uur kan er aangeschoven worden voor aperitief en barbecue. Als voorsmaakje op de finale van EK op groot scherm is er een veiling en een live optreden. Alle info en inschrijvingen kunnen via [email protected].

The post KSA Deerlijk organiseert jaarlijkse heemfeesten is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Première ‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard in Blankenberge: sterke show mét een showpiloot én échte polonaise!!!

De nieuwe avondshow ‘Hot Summer Night’ van Het Witte Paard in Blankenberge is er één om duimen én vingers bij af te likken. De internationale acts zijn supersterk, inclusief wat die showpiloot met zijn ‘stuntvliegtuig’ bracht én ook wat Rubel Medini voorstelde. Jaren geleden stond Rubel al in HWP en sindsdien volgen we hem tijdens zijn internationale carrière.
The

Lees meer »

Huwelijk van Therese en Frits heeft diamanten randje

Frits Vanfleteren (84) en Therese Debaveye (84) hebben een diamanten randje rond hun huwelijksverjaardag: 60 jaar getrouwd. Therese is geboren op 5 juni 1940 in Kuurne als tweede in een gezin van tien kinderen. Ze ging werken vanaf haar 16 jaar eerst in de wasserij De Lelie en vervolgens was ze huisvrouw. Ze houdt van
The post Huwelijk van

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

“Soms raakten ze me aan op plekken waar alleen mijn vriend dat mag”: ex-missen getuigen over ongewenst gedrag

“Op de foto grepen en knepen ze er niet naast.” In ‘HUMO’ getuigde voormalig Miss België Dina Tersago hoe ze tijdens haar missenperiode regelmatig te maken kreeg met ongewenst gedrag. Helaas is ze niet de enige schone die daarmee geconfronteerd wordt. Onder meer Nele Somers (40), Emilie Vansteenkiste (22) en Joke Van de Velde (44) getuigen in ‘TVFamilie’ over losse

Lees meer »

LIVE F1. Verstappen opnieuw in duel met Norris, alleen is het nu voor plaats 5, Russel probeert het met een éénstopper

De eerste helft van het F1-seizoen zit er bijna op. Maar eerst gaan alle ogen op de GP van België in Spa Francorchamps. Wereldkampioen Max Verstappen won de vorige drie edities op zijn lievelingsparcours, maar zit niet in zijn allerbeste vorm én heeft bovendien een gridstraf van tien plaatsen gekregen. Hij start vanop de elfde plek. De pole is voor

Lees meer »