KIJK. “Mark is boos en vindt het oneerlijk”: de chaotische sprint ontleed, met de bizarre zwieper van Cavendish

Chaos troef in de massasprint in de twaalfde etappe van de Tour. Dat Wout van Aert ei zo na in de dranghekken gereden werd door Arnaud Démare heeft u ongetwijfeld al gezien, maar zag u ook de zwieper die Mark Cavendish een declassering opleverde? Of de sleutelrol van Mike Teunissen in de zege van Biniam Girmay? Wij legden de sprint voor u onder een vergrootglas. 

Meer krantenkoppen in België

Rudy Van Nieuwenhove opent eigen kunstgalerie in Kortrijk

Op 29 augustus opent kunstenaar Rudy Van Nieuwenhove officieel zijn eigen galerie ART RVN Hove. Hij toont er nieuw eigen werk en werken van (inter)nationale kunstenaars. “Ook andere kunstenaars zijn hier welkom.” De nieuwe kunstgalerie in de Kasteelstraat 29A kan nu al dagelijks bezocht worden.
The post Rudy Van Nieuwenhove opent eigen kunstgalerie in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu Elon Musk deepfake over Kamala Harris deelt: waar en waarom liep het zo mis tussen de Tesla-baas en de Democraten?

Tesla-baas Elon Musk heeft op zijn sociale netwerk X een nepfilmpje van de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris gedeeld. In die zogenoemde ‘deepfake’-video ‘zegt’ Harris onder meer dat president Joe Biden “seniel” is. Opvallend, want in 2020 stemde Musk nog op Biden. Waarom keert hij de Democraten nu de rug toe? “Biden is een vochtige sokpop in mensenvorm.”

Lees meer »

Nederlandse uitbater onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies: “Als volumineuze, bourgondische vrouw wilde u ook eens stralen op ons sexy terras”

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Talent rendeert alleen met mentaliteit

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Talent rendeert alleen met mentaliteit appeared first on

Lees meer »

Nu ook Blueness in Antwerpen sluit: hoe het restaurantimperium van Sergio Herman steeds kleiner wordt (en de zakencijfers rood blijven kleuren)

Sergio Herman is weer een restaurant armer. Nadat hij vorig jaar helemaal wegtrok uit Cadzand, heeft hij nu ‘zijn’ Blueness in Antwerpen gesloten. De fancy eetzaak was amper twee jaar open en ging van bij het begin gebukt onder genadeloze reviews. Of hoe lang niet alles wat de veelsterrenchef aanraakt, nog instant in goud verandert. Wij doken in de (bloed)rode

Lees meer »

? HLN 1924: “Wraak van een man wegens echtbreuk.”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Twee Lijken op een Stroom’ uit Het Laatste Nieuws van 24 juli 1924. Wil je andere artikels uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik

Lees meer »

Mysterie rond laatste vlammendragers opgelost, hevige regenval is domper: dit was de openingsceremonie

Parijs 2024 is nu écht van start gegaan. De openingsceremonie van de Olympische Spelen kreeg bakken regen te verwerken en duurde láng. Maar in het slot werden de geduldigen toch beloond met een straf (weder)optreden van Céline Dion. Én ze ontdekten ook welke sporters de olympische vlam mochten aansteken: Marie-José Perec en Teddy Riner en dus niét de mysterieuze ‘Zorro’.

Lees meer »