Kazou-terugreis vanuit Spaanse Platja d’Aro eindigt voor negen Vlaamse tieners door Covid-19 in ziekenhuis van Montpellier

Een Spanjereis met Kazou is voor enkele jongeren in mineur geëindigd. Op weg naar huis werden negen tieners onwel in de bus en zij moesten worden opgenomen in het ziekenhuis. “Ze hebben positief getest op corona”, zo bevestigt Florence Slock, woordvoerder van Kazou aan HLN. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Israël voert als vergelding luchtaanvallen uit op Hezbollah-doelwitten in Libanon – “Raket die 12 voetballende jongeren doodde was van Iraanse makelij”

Het Israëlische leger heeft de voorbije nacht luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte.Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Broer Sam trots op prestatie van paardrijdster Tine Magnus uit Herne op Olympische Spelen: “Supporters scandeerden voortdurend haar naam”

Amazone Tine Magnus werd door haar broer en door heel wat familie en vrienden aangemoedigd tijdens de eventing-competitie op de Olympische Spelen. De paardrijdster uit Merchtem, die tegenwoordig in Herne woont, werd in het landenklassement samen met landgenoten Karin Donckers en Lara de Liedekerke 4e. In het individuele klassement werd ze 28e.

Lees meer »

Eerste West-Vlaams succes op Olympische Spelen: Arthur De Sloover wint met de Red Lions van Ierland

De Belgische hockeymannen zijn hun olympische toernooi in groep B gestart met een zakelijke zege tegen Ierland. De Red Lions, de titelverdedigers, wonnen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes, een voorstad van Parijs, met 2-0.
The post Eerste West-Vlaams succes op Olympische Spelen: Arthur De Sloover wint met de Red Lions van Ierland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard in Blankenberge: sterke show mét een showpiloot én échte polonaise!!!

De nieuwe avondshow ‘Hot Summer Night’ van Het Witte Paard in Blankenberge is er één om duimen én vingers bij af te likken. De internationale acts zijn supersterk, inclusief wat die showpiloot met zijn ‘stuntvliegtuig’ bracht én ook wat Rubel Medini voorstelde. Jaren geleden stond Rubel al in HWP en sindsdien volgen we hem tijdens zijn internationale carrière.
The

Lees meer »

Hij is de chouchou van wielerminnend België, zij is zijn chouchou: de unieke relatie tussen Remco Evenepoel en ‘wifey’ Oumi

Verpleegster, diëtiste, plantrekker, reisgezel en fournisseur van een lekkere koffiekoek op tijd en stond. De rollen van een echtgenote zijn sowieso divers, maar deze week gaf Oumi Rayane (24) een inkijk in de salto’s van een wielervrouw. “Niks komt vanzelf.” Met de droom van een tweede olympische medaille in zicht, een portret van ‘coach Oumi’ en de unieke relatie met

Lees meer »