Jada Sparks uit ‘Chasing Beauty’ zit gevangen in eindeloze zoektocht naar perfectie: “Mijn verslaving kostte zeker 100.000 euro”

Het begon met een ‘simpele’ borstvergroting, maar mondde uit in een heuse verslaving aan plastische chirurgie. Jada Sparks (34) uit ‘Chasing Beauty’ ging al meer dan 29 keer onder narcose voor een ingreep en dat bleek niet altijd zonder risico’s. “Ik vreesde dat de wonden zouden openscheuren”, bekent ze in ‘Dag Allemaal’. Een gesprek over schoonheid, haar job als sekswerker en haar tv-debuut in ‘Boer zkt vrouw’. “Trots ben ik niet op die periode. Verre van.” 

Meer krantenkoppen in België

Oekraïense atleten jagen olympische droom na temidden oorlogsnachtmerrie: “Het leger of de Spelen, ik moest sowieso blijven trainen”

Ze verloren vrienden, moesten trainen in erbarmelijke omstandigheden of leefden onder Russische bezetting, maar toch zijn ze erbij in Parijs. Synchroonzwemsters Maryna (23) en Vladyslava (23) Aleksiiva en hoogspringer Andriy Protsenko (36) zijn drie van de 140 Oekraïense atleten op de Olympische Spelen. Hun leven is getekend door dezelfde gruwel – de oorlog in hun land, hun verhaal is er

Lees meer »

EXCLUSIEF. 17-jarige verkrachter aan jaagpad in Olen sloeg al eerder toe. Slachtoffer Ellen (40) getuigt: “Hij raasde maar door. Alsof hij mij dood wilde”

De 17-jarige Nathan, die donderdagavond een vrouw van 27 de bosjes introk en verkrachtte, was niet aan zijn proefstuk toe. Twee jaar geleden viel de tiener zonder reden meerdere vrouwen aan op straat. De jongeman werd sindsdien onder toezicht van de jeugdrechter geplaatst. Ellen (40) was een van zijn eerste slachtoffers. Ze doet nu haar verhaal. “Hij smakte me op

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamasleider Haniyeh gedood in Iran: “Laffe daad die niet ongestraft zal blijven”, volgens Hamas

Hamasleider Ismail Haniyeh, die beschouwd werd als de belangrijkste politieke leider van de Palestijnse extremistische beweging Hamas, is gedood in Iran. Dat meldt de Iraanse Revolutionaire Garde in een verklaring en is ook bevestigd door Hamas. Er wordt gevreesd dat de moord de spanningen in het Midden-Oosten kunnen doen escaleren. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Ondergelopen restaurant De Karper moet klanten na aperitief naar huis sturen door noodweer: “Dankzij ons terras kunnen we zaterdagavond toch openen”

In restaurant De Karper in de Zultse deelgemeente Machelen zorgde de overvloedige regen vrijdagavond voor problemen. Het water van een aantal hoger gelegen straten liep rechtstreeks het restaurant binnen, waardoor de klanten na het aperitief al naar huis moesten. “In enkele seconden stond het water 15 centimeter hoog”, vertelt zaakvoerder Sven Stock.

Lees meer »