Inaya (4) uit Houthulst krijgt gratis fiets nadat dieven haar spaarpot hebben gestolen

Inaya (4) uit Houthulst heeft een gratis kinderfietsje gekregen nadat haar spaarpotje vorige week werd gestolen. Met het geld van het spaarpotje wou ze een nieuwe fiets kopen. Een fietsverdeler zag het verhaal online passeren en contacteerde de mama van Inaya. 

Meer krantenkoppen in België

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Bouwunie: “Derde van de aannemers mijdt de stad”

Een derde van de aannemers laat de stad liever links liggen. Dat blijkt uit een bevraging van Bouwunie. De lage emissiezones, circulatieplannen, files, autoloze zones en dure parkeerplaatsen zorgen ervoor dat aannemers hun klanten liever elders zoeken, zegt de organisatie zondag.

Lees meer »

Verdachte van steekpartij in Oostende geïdentificeerd

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.

Lees meer »

Banken lijken de slag om 22 miljard te winnen: BNP Paribas Fortis haalde na één dag al kwart van ‘haar’ staatsbonmiljarden weer binnen

Niet de overheid, maar de banken lijken op weg om het merendeel van de vrijgekomen 22 miljard weer binnen te halen. Amper één dag nadat het geld weer op de rekeningen staat, heeft marktleider BNP Paribas Fortis zich al van een kwart van het kapitaal dat het vorig jaar naar de staatsbon zag stromen, verzekerd. Wie trekt aan het langste

Lees meer »

Tackle: “Tegen Genk moeten we weer doen waar we het best in zijn”

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Tackle: “Tegen Genk moeten we weer doen waar

Lees meer »

Wouter Vandeginste (51) uit Torhout met verdedigingshond geselecteerd voor BK: “Ik hoop op een podiumplaats”

Wouter Vandeginste (51) van de gelijknamige garage op de hoek van de Oostendestraat en de Noordlaan, heeft een hobby die zowat al zijn vrije tijd inpalmt. Hij neemt op hoog niveau deel aan ringwedstrijden voor verdedigingshonden en werd zopas al voor de dertiende keer geselecteerd voor het Belgisch kampioenschap, wat een uitzonderlijke prestatie is.
The post Wouter Vandeginste (51)

Lees meer »

Beatrice en Claude klinken op vijftig jaar huwelijk

Claude Winne en Beatrice Waignein uit de Passendaalsestraat in Moorslede gaven elkaar op 9 mei 1974 hun jawoord. Het koppel is inmiddels vijftig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.
The post Beatrice en Claude klinken op vijftig jaar huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pro Nieuwpoort is klaar voor de grote uitdaging

Pro Nieuwpoort heeft een volledige kandidatenlijst voor de lokale verkiezingen van volgende maand voorgesteld. “Mijn ambitie was om een volwaardige lijst samen te stellen die een geloofwaardig alternatief kan zijn voor het huidige bestuur”, vertelt Nicolas Vermote, lijsttrekker en kandidaat-burgemeester.
The post Pro Nieuwpoort is klaar voor de grote uitdaging appeared first on KW.be.

Lees meer »