Hoger Op organiseert rommelmarkt in Woumen

Naar jaarlijkse traditie organiseert de koninklijke fanfare Hoger Op een rommelmarkt in Woumen, op zondag 14 juli. Je kan in de Pollaertstraat vanaf 6 uur tot 18 uur terecht.

Tijdens de dag is er muzikale animatie voorzien. Het bestuur van de fanfare hoopt op een stralende zon zodat het voor iedereen een aangename marktdag wordt. Inschrijven kan bij voorzitter Rudi Jaecques via 0496 54 74 44. Op de foto zien we Johny Salembier, Bart Lampaert, Luc Duron, Rudi Jaecques, Geert Averbeke, Hendrik Popeye, Robrecht Devos en Donald Samyn. (foto SD)

The post Hoger Op organiseert rommelmarkt in Woumen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zeldzaam: kalfje met twee hoofden geboren in India

De 60-jarige boer Rajadurai maakte dinsdag iets bijzonders mee. Op zijn boerderij in de Indische staat Tamil Nadu beviel een koe van een vrouwelijk kalfje met twee hoofden. “Heel het dorp is komen kijken. We waren allemaal verbaasd”, vertelt de boer. “Het is een wonder.”

Lees meer »

Venezolaanse oppositie claimt zege in elke deelstaat, dode bij protesten na omstreden herverkiezing Maduro

De Venezolaanse oppositieleider María Corina Machado zegt dat de oppositie 73,2% van de stemuitslagen in handen heeft, waarmee het kan bewijzen dat oppositiekandidaat Edmundo González Urrutia de verkiezingen gewonnen heeft en niet huidig president Nicolás Maduro, die eerder door de Nationale Kiesraad (CNE) officieel uitgeroepen werd tot verkozen president van Venezuela. Zijn herverkiezing zou echter dankzij massale fraude tot stand

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël bevestigt dood militaire Hamasleider Mohammed Deif, Brussels Airlines schrapt vluchten naar Tel Aviv

Het Israëlische leger bevestigt de dood van Mohammed Deif (58), commandant van de militaire vleugel van Hamas. Deif werd vorige maand gedood tijdens een Israëlische luchtaanval in het zuiden van de Gazastrook. Eerder had de Iraanse hoogste leider Ali Khamenei het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen, volgens de ‘New York Times’. Brussels Airlines schrapt alle vluchten naar

Lees meer »

Ouders van 110m-hordeloper Michael Obasuyi kijken uit naar de Olympische Spelen: “Bijzonder trots op zijn doorzettingsvermogen”

Drie jaar na zijn olympisch debuut in Tokio is Michael Obasuyi (24) er straks ook bij op de Spelen in Parijs. Een enorme opsteker na jarenlang blessureleed. “Mijn man en ik zijn bijzonder trots op het doorzettingsvermogen van onze zoon”, benadrukt mama Caroline Decuyper.
The post Ouders van 110m-hordeloper Michael Obasuyi kijken uit naar de Olympische Spelen: “Bijzonder trots

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Erdogan dreigt ermee Israël binnen te vallen

Het Israëlische leger heeft luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen hebben. Volg alle

Lees meer »

100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel

Op zondag 11 augustus organiseren Yves Vancamelbeke en Philippe Vanden Eede opnieuw een grote rommelmarkt in Kerkhove. De opbrengst gaan integraal naar vzw Belgasia.
The post 100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel appeared first on KW.be.

Lees meer »