Hoe Nederlanders geld verdienen aan Belgen die premie aanvragen voor zonnepanelen

Wie in de voorbije jaren zonnepanelen plaatste, kon een premie aanvragen. Zocht je op het internet naar informatie, dan kwam je vaak terecht bij Zonnepaneelpremie.be. “We hebben die site gebruikt en onze premie gekregen”, zegt Ingrid. “Maar nu moeten we daar 101 euro voor betalen…”

 

Meer krantenkoppen in België

Dorpscentrum in De Klijte krijgt veilige fietsoversteek

Er wordt vanaf 12 augustus een verhoogd verkeersplateau aangelegd op de Dikkebusseweg (N375) in het dorp De Klijte in Heuvelland, ter hoogte van de lagere school. Dat laat Agentschap Wegen en Verkeer weten. Het plateau moet ervoor zorgen dat weggebruikers hun snelheid minderen en enkel beurtelings door kunnen rijden bij het naderen van de school.
The post Dorpscentrum in

Lees meer »

De ereplaats die bronzen Van Aert wél koestert: een medaille dankzij een grotere materiaalstunt dan zeven jaar geleden in Luxemburg

Het besluit van Wout van Aert na de Tour zes dagen geleden: “Ik ben geen favoriet voor de wegrit.” Over de tijdrit repte hij zelfs geen woord. Welaan, in een kletsnat Parijs nam hij alle risico’s door als enige met twee volle wielen te rijden… Brons als resultaat. “We hadden berekend dat het zeventien watt winst kon opleveren. Dit is

Lees meer »

Komend weekend grote kans om vallende sterren te spotten

Vanaf volgend weekend is de kans groot om vallende sterren te spotten, met de komst van de Perseïden-meteorenzwerm. Het hoogtepunt valt in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 augustus, maar in het algemeen zijn ook de dagen voor en na vallende sterren zichtbaar, meldt het online weerplatform Meteovista.

Lees meer »

Hoofdcoach Philippe Decavel rijgt met Lenig & Vlug medailles aan elkaar: “Trampoline is de rode draad”

Trampolineclub Lenig & Vlug Beveren-Leie rijgt de medailles aan elkaar, zowel op de Belgische als Franse kampioenschappen. Philippe Decavel, hoofdcoach en manager van de club, speelt een belangrijke rol in het succes van de club.
The post Hoofdcoach Philippe Decavel rijgt met Lenig & Vlug medailles aan elkaar: “Trampoline is de rode draad” appeared first on KW.be.

Lees meer »