Hoe houden we de voedselprijzen onder controle? ‘We moeten de almacht van de grote conglomeraten breken’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Daniel en Andrea vieren diamanten huwelijksjubileum

In het gemeentehuis is het diamanten huwelijksjubileum van Daniel Vandenbroucke (87) en Andrea Devlaemynck (82) gevierd. Het koppel woont in de boulevard in Dentergem. Daniel kwam in 1964 in Dentergem wonen. Hij werd er veldwachter en bleef dat tot aan zijn pensioen in 1998. (foto vadu)
The post Daniel en Andrea vieren diamanten huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE F1. Duel op twee fronten: wint Hamilton of Russell de GP van België en wat doen Verstappen en Norris voor plek 5

De eerste helft van het F1-seizoen zit er bijna op. Maar eerst gaan alle ogen op de GP van België in Spa Francorchamps. Wereldkampioen Max Verstappen won de vorige drie edities op zijn lievelingsparcours, maar zit niet in zijn allerbeste vorm én heeft bovendien een gridstraf van tien plaatsen gekregen. Hij start vanop de elfde plek. De pole is voor

Lees meer »

“Als er wat alcohol in de man was, werden de handjes losser”: ex-missen getuigen over grensoverschrijdend gedrag

“Op de foto grepen en knepen ze er niet naast.” In ‘HUMO’ getuigde voormalig Miss België Dina Tersago hoe ze tijdens haar missenperiode regelmatig te maken kreeg met ongewenst gedrag. Helaas is ze niet de enige schone die daarmee geconfronteerd wordt. Onder meer Nele Somers (40), Emilie Vansteenkiste (22) en Joke Van de Velde (44) getuigen in ‘TVFamilie’ over losse

Lees meer »

Post Title

Bepaalde delen, zoals de zuidelijke helft van onze provincie kregen afgelopen nacht op enkele uren tijd even veel neerslag te verwerken als normaal in augustus. “Er vormde zich ook over bepaalde regio’s een multicelstorm. Het onweer en de regen trekken verder landinwaarts en geleidelijk aan wordt het in West-Vlaanderen vandaag droog”, zegt weerman Geert Naessens.
The post appeared first

Lees meer »

Verdachte van brandstichting in Spiere-Helkijn opgepakt in Blankenberge

In Blankenberge is maandagmiddag een man opgepakt die verdacht wordt van brandstichting in Spiere-Helkijn afgelopen weekend. Een garage achter een woning ging toen volledig in vlammen op. Een getuige zag een man met een jerrycan benzine weglopen.
The post Verdachte van brandstichting in Spiere-Helkijn opgepakt in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »