Hein Vandecasteele neemt supermarkt Spar in Wervik over

Ondernemer Hein Vandecasteele (60) uit Zandvoorde heeft de supermarkt Spar in de Geluwestraat in Wervik overgenomen. “De overgang gebeurt later dit jaar en er zal geen wijziging komen in het personeelsbestand”, zegt Hein. “De winkel zal tevens niet sluiten voor de overgang en ook niet nadien.”

“Deze winkel wordt voor mij de derde vestiging van Spar nadat deze van Ieper en Koksijde reeds langere tijd in mijn bezit en uitbating zijn. We zijn er van overtuigd dat na enige tijd het assortiment zal kunnen uitbreiden en dat dat ten goede zal komen aan het cliënteel.”

Hein Vandecasteele groeide op in Wervik en heeft met VDC-Retail al jarenlang een succesvolle onderneming. De huidige uitbaters in de Geluwestraat zijn er sedert september 2020.

De winkel op de Meenseweg in Ieper werd helemaal vernieuwd en ging begin maart opnieuw open.

(EDB)

The post Hein Vandecasteele neemt supermarkt Spar in Wervik over is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Wever krijgt nog geen fiat van Conner Rousseau om onderhandelingen écht te beginnen, andere partijen laten opening: “Basis om te praten”

Het is niet ontploft, maar er is ook nog geen doorbraak geforceerd. Het urenlange onderhoud vrijdag tussen formateur Bart De Wever en de voorzitters van CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés heeft er nog niet voor gezorgd dat de vijf partijen regeringsonderhandelingen opstarten. Vooruit is nog niet overtuigd over wat op tafel ligt.

Lees meer »

Zizou Bergs bevestigt deelname aan European Open in Antwerpen

De European Open mag dit jaar rekenen op Zizou Bergs als Belgische publiekstrekker in de hoofdtabel. Het Antwerpse ATP-toernooi in oktober (13-20/10) bevestigt de deelname van het nummer 85 van de wereld. Eerder maakte de European Open al de komst van de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 11) als ‘top of the bill’ bekend.

Lees meer »

‘Man bijt hond’ keert terug, nieuwe ‘LikeMe’-gezichten bekend, en Tom zoekt rust in ‘Kalm Waes’: dit is het najaar op VRT

Play4 haalt ‘Komen eten’ opnieuw boven, VTM vist Bruno Wyndaele op, maar de opmerkelijkste tv-comeback van het jaar is die van ‘Man bijt hond’. Het eigenzinnige actua-programma zal komende winter negen weken lang te zien zijn op VRT 1. Verder wil de openbare omroep scoren met nieuwe programma’s van Dieter Coppens en Tom Waes, verrassende gasten in ‘De Columbus’, een

Lees meer »

Actiegroep laat opnieuw 61 SUV’s leeglopen in Gent en Antwerpen: “Ze willen wereldverbeteraars zijn met een grote W”

Donderdagnacht lieten activisten in Gent en Antwerpen minstens 61 SUV’s leeglopen. Omdat de wagens te veel uitstoten en een letterlijk groot gevaar vormen op de baan, zeggen de actievoerders. Terwijl een aanzienlijk deel elektrisch rondrijdt en het als weggebruiker in steden nog nooit zo veilig was. “Ze willen van SUV’s een stigma maken”, zegt Walter Weyns, cultuursocioloog aan UAntwerpen.

Lees meer »

Geen kwaad opzet bij overlijden van drenkeling in Blankenberge: 37-jarige Bulgaar is door verdrinking om het leven gekomen

De 37-jarige Bulgaar die dinsdag werd aangetroffen op het strand van Blankenberge, is door verdrinking om het leven gekomen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Met het overlijden is geen kwaad opzet gemoeid, maar zijn kameraden moeten wel voor de onderzoeksrechter verschijnen voor schuldig verzuim.
The post Geen kwaad opzet bij overlijden van drenkeling in Blankenberge: 37-jarige

Lees meer »

Radio Mano Sport van Kartje Kilo is opnieuw dé festivalopener van Pukkelpop: “Hier moeten we ons nog bewijzen”

Wie het festivalterrein van Pukkelpop betreedt, doet dit onder luid en duidelijk commentaar van de sportcommentatoren Martial en Noël. Zij maken samen met de festivalgangers Radio Mano Sport, dat is het concept van het Ieperse straattheaterduo Johan Feys en Wouter Sinaeve, ondertussen bij iedere West-Vlaming gekend als Kartje Kilo. “Op het einde van onze act bouwen we hier altijd met

Lees meer »