Hackers sturen 1.000 valse facturen uit in naam van bekende bruidswinkel: “Ze reageerden zelfs live op mails van klanten”

Hackers hebben meer dan duizend valse facturen gestuurd in naam van de bekende Gentse bruidswinkel Eva Janssens. Ze geraakten aan de mailadressen van het volledige klantenbestand en antwoordden zelfs op mails van wie vragen had. “Het geeft een eng en onveilig gevoel.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dag start zwaarbewolkt met goed voelbare wind, zaterdag tot 28 graden

Vrijdag begint overal zwaarbewolkt, met soms wat lichte regen. In de loop van de namiddag verschijnen er opnieuw meer opklaringen. Het kwik schommelt tussen 20 graden in de Ardennen, 22 graden aan zee en 23 à 24 graden in het centrum van het land. Dit bij een matige tot vrij krachtige wind. Het KMI waarschuwt ook voor rukwinden van 60

Lees meer »

Nachtelijke onderhandelingen leiden opnieuw niet tot een akkoord: vandaag overleg van de laatste kans voor formateur De Wever

De N-VA, de MR, Les Engagés, CD&V en Vooruit zijn er opnieuw niet in geslaagd om een akkoord te vinden over de zogenoemde ‘supernota’. Net als eerder deze week boden nachtelijke onderhandelingen geen soelaas. Later vandaag zitten de partijen opnieuw samen. Als ze geen akkoord vinden tegen het bezoek van formateur Bart De Wever (N-VA) vanavond aan de koning, lijkt

Lees meer »

Vlaamse Waterweg herstelt winterdijk Blankaartbekken na schade door watersnood

De Vlaamse Waterweg start vandaag, maandag, met de herstelling van de winterdijk aan het Blankaartbekken naast de IJzer in Houthulst en Diksmuide. Bij de watersnood vorig jaar raakte de dijk beschadigd. De kern van de dijk wordt met extra klei aangevuld zodat hij in de toekomst beter bestand is tegen extreem hoge waterstanden.
The post Vlaamse Waterweg herstelt winterdijk

Lees meer »

LAGO Kortrijk Abdijkaai sluit zomervakantie af met een unieke hondenplons

LAGO Kortrijk Abdijkaai sluit op zondag 8 september het zwemseizoen op een heel unieke manier af. Dan nemen bezoekers samen met hun hond het ondiepe zwembad over. Het inschrijvingsgeld voor de viervoeters schenkt LAGO integraal aan dierenasiel De Leiestreek. “Het zwembad wordt omgetoverd in een hondenparadijs”, zegt centrummanager Elewin Werbrouck.
The post LAGO Kortrijk Abdijkaai sluit zomervakantie af met

Lees meer »

KIJK. Zwaaistoeltjes bengelen op 74 meter hoogte tijdens storm

In een pretpark in Mexico-Stad bengelen tientallen bezoekers 74 meter hoog in de lucht. De attractie met zwaaistoeltjes loopt vast wanneer opeens een storm losbarst. De grijze hemel voorspelt dan ook weinig goeds terwijl de rukwinden langs de stoeltjes waaien. Na 15 minuten kunnen de bezoekers geëvacueerd worden uit de attractie.

Lees meer »

“Ik heb zo hard afgezien”: solist Yates zet loodzware etappe met ruime voorsprong naar zijn hand, favorieten houden wapenstilstand

Adam Yates (32) heeft de eerste loodzware bergetappe in de Vuelta op een indrukwekkende wijze naar zijn hand gezet. Vanuit de vroege vlucht soleerde de Brit naar de winst met een voorsprong van meer dan drie minuten. In het klassement blijft Ben O’Connor zijn rode trui behouden, al loeren zijn concurrenten meer en meer om de hoek.

Lees meer »