Groepje vrienden aangevallen in Centraal Station, vader getuigt: “Teelbal heeft het leven van Julien gered”

Het heeft niet veel gescheeld of Julien was de nieuwe Joe Van Holsbeeck geworden, de jongen die in 2006 werd doodgestoken in het Centraal Station. Dat zegt de vader van de 16-jarige tiener wiens dijslagader bijna werd doorgesneden bij een laffe aanval. “Zijn teelbal redde zijn leven.”

 

Meer krantenkoppen in België

Een gespannen diner, een ‘supernota’ die niet super wordt onthaald en twijfels over de deadline: 4 vragen over de federale regeringsvorming 

Afgelopen week zijn de spanningen tussen de 5 partijen die onderhandelen over een federale regering opgelopen. Dat komt deels door een nota van formateur Bart De Wever (N-VA) over economische thema’s die de partijen maandag voorgelegd kregen. Hoe staat de federale formatie ervoor nu de onderhandelaars een week met vakantie gaan? 4 vragen en antwoorden.

Lees meer »

VS schrappen schikking met vermeend brein achter aanslagen 9/11

De Amerikaanse minister van Defensie heeft vrijdag een streep gezet door een eerder deze week gemaakte afspraak voor strafvermindering met het vermeende brein achter de aanslagen van 11 september 2001, Khalid Sheikh Mohammed, en twee medeplichtigen. In ruil voor een schuldbekentenis zouden de drie levenslange gevangenisstraf krijgen, in plaats van mogelijk de doodstraf.

Lees meer »

Sarah en haar gezin vertrekken op zes maanden durende reis: “Onze boodschap? Wacht niet om je dromen waar te maken”

Binnenkort vertrekken Sarah, Johnny en hun dochtertjes Mia en Noé voor het avontuur van hun leven. Zes maanden lang gaat het Oostendse gezin na een intense voorbereiding en op hun eigen onnavolgbare manier de vele wonderen van Zuidoost-Azië en Japan ontdekken. “We hopen dat ons verhaal mensen kan inspireren.”
The post Sarah en haar gezin vertrekken op zes maanden

Lees meer »

Zwartrokers organiseren kunst- en folkloremarkt: Jubileumeditie met rondritten blinkende oldtimers

Blinkende oldtimers, ronkende stationaire motoren, de geur van barbecue, kunst en ambachten nemen het centrum van Merkem opnieuw in voor een schitterend evenement. De Zwartrokers Van Toen organiseren voor de 20ste keer hun grootse evenement in Merkem.
The post Zwartrokers organiseren kunst- en folkloremarkt: Jubileumeditie met rondritten blinkende oldtimers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julia van K3, Mega Mindy, James Cooke of grote baas Gert Verhulst zélf: Studio 100 is een echte liefdesfabriek

Voor de buitenwereld staat Studio 100 bekend om zijn succesvolle reeksen, muziek en pretparken. Maar achter de schermen is het ook de plek waar de liefdesvonk tussen collega’s overslaat, schrijft ‘Story’. K3-zangeres Julia Boschman (22) en ‘Nachtwacht’-acteur Louis Thyssen (29) kwamen recent naar buiten als koppel, maar ook verschillende andere bekende namen vonden de liefde van hun leven op die

Lees meer »