“Goed gedaan, Joe”: waarom Donald Trump de grootste fan van Biden is geworden

Terwijl Joe Biden (81) zichzelf almaar meer in moeilijkheden werkt door de ene verspreking na de andere, zo ook donderdagavond, wrijft Donald Trump (78) zich in de handen. Zijn kansen op het Witte Huis nemen elke dag toe en hij hoeft er niet eens iets voor te doen. “Goed bezig, Joe!”

 

Meer krantenkoppen in België

Brecht en Jamaica leggen afstand van Kortrijk naar Parijs per kajak af: “Alle krachten zijn eruit geperst”

Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) hebben hun doel bereikt. Ze legden de afstand van Kortrijk naar Parijs per kajak af. Daarmee zamelden ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. “Echt alle laatste krachten zijn eruit geperst”, klinkt het.
The post Brecht en Jamaica leggen afstand van Kortrijk naar Parijs per kajak af:

Lees meer »

Vertrouwd gezicht blaast nieuw leven in Kaas&Co: “Mooi en dankbaar product”

Op donderdag 8 augustus heropent de Kaas&Co-winkel in de Jozef Duthoystraat in Waregem. De 29-jarige Iris Van Onsem, een bekend gezicht voor de trouwe klanten, tovert de zaak om tot Kaas Van Ons. “Tijdens het openingsweekend maakt elke bezoeker kans op een Waregem Koerse-aperitiefbox.”
The post Vertrouwd gezicht blaast nieuw leven in Kaas&Co: “Mooi en dankbaar product” appeared first

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

Leger kwallen spoelt aan op Nieuwpoorts strand: “Gevolg van sterke onderstroom en klimaatverandering”

Op het strand van Nieuwpoort spoelden de voorbije dagen honderden kwallen aan. Kwallen mogen dan een typisch zomerfenomeen zijn – en voor sommige soorten blijft het wel uitkijken – ook overbevissing en de klimaatverandering spelen een rol, zegt natuurgids Luc David.
The post Leger kwallen spoelt aan op Nieuwpoorts strand: “Gevolg van sterke onderstroom en klimaatverandering” appeared first on

Lees meer »

Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus zijn alle dorpsgenoten en ook mensen van buiten de gemeentegrenzen weer welkom op de Mennefeesten op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld.
The post Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prinsessen zijn ook maar tieners: Alexia krijgt strenge blik van mama Máxima omdat ze met kauwgum speelt

De Nederlandse prinses Alexia (19) lijkt zich wat te vervelen tijdens het supporters voor haar Olympische landgenoten. Tijdens de finale van de 100 meter schoolslag voor mannen in Parijs speelt ze ongegeneerd met haar kauwgom. Op foto’s is te zien hoe de tweede dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) een vermanende blik krijgt toegeworpen door haar moeder.

Lees meer »