Gentse chemiegroep Christeyns doet overnames in Italië, Denemarken en Australië

12:19 Christeyns, een Gentse producent van reinigings- en desinfectieproducten, versterkt zich met overnames in Australië, Italië en Denemarken. 

Meer krantenkoppen in België

De Wever krijgt nog geen fiat van Conner Rousseau om onderhandelingen écht te beginnen, andere partijen laten opening: “Basis om te praten”

Het is niet ontploft, maar er is ook nog geen doorbraak geforceerd. Het urenlange onderhoud vrijdag tussen formateur Bart De Wever en de voorzitters van CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés heeft er nog niet voor gezorgd dat de vijf partijen regeringsonderhandelingen opstarten. Vooruit is nog niet overtuigd over wat op tafel ligt.

Lees meer »

Weerbericht: buien niet uitgesloten

Vrijdag breidt de bewolking zich vanuit het westen uit over het land. In Laag- en later ook in Midden-België valt regen bij tussenpozen. In de Ardennen zou het nog overwegend droog blijven. De maxima liggen tussen 21 en 25 graden, voorspelt het KMI.

Lees meer »

Goud voor Ludo en Dina uit Koekelare

Het gouden huwelijksjubileum van Ludo Lansens en Dina Huyghebaert werd op 11 augustus feestelijk gevierd in het Hof ter Molen in Leke.
The post Goud voor Ludo en Dina uit Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gaëtan Coucke gaat Neymar en CR7 achterna met transfer naar Saoedi-Arabië: “Deze trein passeerde misschien maar één keer”

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Gaëtan Coucke. Jawel, Gaëtan Coucke (25), de Belgische keeper die deze zomer transfervrij KV Mechelen verliet, behoort sinds kort tot de sterrenparade genaamd de Saudi Pro League. Hij tekende voor één jaar bij promovendus Al-Orobah FC. “Ik wil hier doorgroeien en bij een topclub belanden”, zegt hij.

Lees meer »

Roemeense oud-Harelbeke-speler Frunza (54) T1 bij Heule B: “Scoren en assists geven is nog altijd de saus op de patatten”

Florin Frunza is een naam als een klok in de voetbalwereld. Zeker in België en zijn thuisland Roemenië. De 54-jarige Roemeen, die ooit bij toenmalige eersteklasser RC Harelbeke en SK Roeselare zijn kunsten vertoonde, was met zijn verfijnde techniek voor de pure voetballiefhebbers een lust voor het oog. Flor voor de vrienden, is momenteel T1 van het net opgestarte NS

Lees meer »

Dode bij woningbrand in Etterbeek, twee panden onbewoonbaar

Bij een woningbrand in de Brusselse gemeente Etterbeek is een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om de bewoner van het pand. Dat meldt de Brusselse brandweer. De woning waar de brand is begonnen, is volledig uitgebrand, maar ook een aanpalende woning is onbewoonbaar. Over de oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid.

Lees meer »