“Extreem druk weekend op de weg” op komst, en vandaag al op vakantie vertrekken helpt niet

We staan opnieuw voor een zeer druk weekend op de weg. In Duitsland wordt zelfs opgeroepen om vandaag zeker niet te vertrekken. Maar ook elders kan de vakantie-uittocht voor kilometerslange files zorgen op de wegen. Bij ons wordt er vanaf vanmiddag druk verkeer verwacht.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier generaties op een rij: van Ginette tot Fien

Tijdens het diamanten huwelijksjubileum van Fernand Hindyricks en Ginette Faluché kon er een viergeslacht in vrouwelijke lijn in beeld gebracht worden.
The post Vier generaties op een rij: van Ginette tot Fien appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het werd ‘Friends’-acteur Matthew Perry fataal en ook bij ons is ketamine in opmars: “Het kan je in een narcose brengen waaruit je nooit meer wakker wordt”

Het ziet eruit zoals coke, je snuift het en kan het uitzonderlijk ook injecteren: ketamine. De illegale drug werd ‘Friends’-acteur Matthew Perry fataal. Vijf verdachten die hem hallucinante hoeveelheden verpatsten, werden deze week aangehouden. En ook bij ons lijkt de partydrugs een probleem, aldus experts.

Lees meer »

“Ik wil mensen trots maken op hun job in de schoonmaakwereld”: Bruggeling Nico Daenens staat aan het hoofd van het grootste dienstenchequebedrijf van het land

Zeven van de grootste dienstenchequebedrijven van ons land zeilen voortaan samen onder de eengemaakte merknaam Daenens. Zo’n 100.000 klanten zullen gebruik maken van de diensten van het bedrijf, dat meer dan 16.500 medewerkers telt. Daarmee wordt het de grootste werkgever in de poetshulpsector. “We staan aan de start van een nieuw hoofdstuk”, stelt ceo Nico Daenens, die pleit voor een

Lees meer »

Eerste editie Silt Classic belooft feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens

Aan Silt Middelkerke, pal voor het vernieuwde Epernayplein, vindt op zaterdag 5 oktober de eerste editie plaats van Silt Classic. Dit evenement belooft een feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens.
The post Eerste editie Silt Classic belooft feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Connor Casier, van kinderburgemeester tot Vooruit-politicus: “Wil jongeren dichter brengen bij politiek”

Dat Connor Casier ooit in de politiek zou stappen, wist hij zelf waarschijnlijk al eventjes. Hij is de zoon van de Harelbeeks socialist Colin Casier, het neefje van Werviks Vooruit-burgemeester Youro Casier en had als kind Conner Rousseau nog als hoofdanimator op kamp. Nu komt hij op voor de socialistische partij met de provincieraadsverkiezingen. “Misschien was mijn jaar als kinderburgemeester

Lees meer »