Europese Commissie oordeelt: blauwe vinkje van X “misleidt” gebruikers, Elon Musk kondigt “juridische veldslag” aan

Het socialemediaplatform X "misleidt" gebruikers met het blauwe vinkje. Zo blijkt uit een onderzoek van de Europese Commissie naar mogelijke overtredingen van de digitaledienstenwet (DSA). Het bedrijf van Elon Musk riskeert zware boetes, maar de CEO van X kondigt een juridische veldslag aan. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE VUELTA. Elf leiders – met Vansevenant – boven op klim van eerste categorie, Van Aert: “Verwacht er niet te veel van”

Wout van Aert kwam gisteren enkele millimeters tekort voor zijn tweede ritzege in de Vuelta. Vandaag krijgt onze landgenoot al een nieuwe kans. De renners krijgen in totaal zo’n drieduizend hoogtemeters voor de wielen geschoven. De aankomst ligt op de Alto de las Abejas (9,3 km aan 4%). Ideaal terrein voor aanvallers en punchers dus. Naast Van Aert zal ook

Lees meer »

OPINIE – Deze week staan Florian, Marvin en Michèle op onze voorpagina: “Schenk aandacht aan wie het écht verdient”

Wie zetten we groot op onze voorpagina? Die vraag was deze week niet zo moeilijk. En dat komt – eerlijk is eerlijk – door Wim Opbrouck… Zijn geest waart nog rond op de redactie sinds zijn passage hier een paar jaar geleden.
The post OPINIE – Deze week staan Florian, Marvin en Michèle op onze voorpagina: “Schenk aandacht aan

Lees meer »

Oekraïense leeuw Rori veilig aangekomen in Natuurhulpcentrum in Oudsbergen

De Oekraïense leeuw Rori is na een reis van twee dagen aangekomen in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen. Daar zal hij enkele maanden revalideren om dan door te reizen naar een opvangcentrum in Engeland. De leeuw was eigendom van een privépersoon dicht bij de grens met Rusland, maar door de oorlog in het land is de eigenaar mogelijk omgekomen of gevlucht.

Lees meer »

‘Man bijt hond’ keert terug, nieuwe ‘LikeMe’-gezichten bekend, en Tom zoekt rust in ‘Kalm Waes’: dit is het najaar op VRT

Play4 haalt ‘Komen eten’ opnieuw boven, VTM vist Bruno Wyndaele op, maar de opmerkelijkste tv-comeback van het jaar is die van ‘Man bijt hond’. Het eigenzinnige actua-programma zal komende winter negen weken lang te zien zijn op VRT 1. Verder wil de openbare omroep scoren met nieuwe programma’s van Dieter Coppens en Tom Waes, verrassende gasten in ‘De Columbus’, een

Lees meer »

Campagne ‘Een zee aan vrije tijd’ zet Oostends verenigingsleven in de schijnwerpers

Met de zomervakantie bijna achter de rug, staat Oostende klaar om vanaf september haar bruisende vrijetijdsaanbod te vieren. Met de vernieuwde campagne ‘Een Zee aan Vrije Tijd’ wil de stad de vele verenigingen het hele jaar door in de spotlights zetten en ondersteunen met een uitgebreid vormingsaanbod.
The post Campagne ‘Een zee aan vrije tijd’ zet Oostends verenigingsleven in

Lees meer »