Euronext Brussel: opverende midcaps brengen leven in de brouwerij

13:22 De Bel20 blijft dicht bij huis. Op de brede markt werken enkele midcaps zich in de kijker. Een koopadvies doet de ramen van Deceuninck blinken. Naar de smaakmaker bij What’s Cooking? is het gissen. 

Meer krantenkoppen in België

Een pikante fotoshoot, een spectaculair verjaardagsfeest en een bezoekje aan Pompeï: zo vierde Madonna haar 66ste verjaardag

Madonna heeft vrijdagavond haar 66ste verjaardag gevierd in Pompeï. De zangeres bezocht niet alleen de Romeinse opgravingen in het zuiden van Italië, maar doneerde ook een aanzienlijk bedrag aan een lokaal theaterproject. Om af te sluiten, stond er nog een groot feest op de planning. “Ze heeft een fortuin uitgegeven om haar verjaardag te kunnen vieren met haar geliefden.”

Lees meer »

Hij wilde de juridische triomf in miljardenzaak vieren op zijn luxejacht: wie is Mike Lynch, de ‘Britse Bill Gates’ die onder de golven verdween?

Na twaalf jaar verwikkeld te zijn geweest in rechtszaken, leek Mike Lynch (59) aan het langste eind te trekken. De Britse tech-ondernemer werd onlangs vrijgepleit, ging dat vieren op zijn luxejacht voor de kust van Sicilië en verdween daar maandagochtend onder de golven. Nu is zijn lichaam samen met dat van zijn dochter gevonden.

Lees meer »

Ruwbouw van HOOST-project in Knokke-Heist bijna voltooid

Het kleurrijke HOOST-project op het Maes- én Boereboomplein in Knokke-Heist krijgt steeds meer vorm. Nog dit najaar wordt de ruwbouw afgewerkt. Ondertussen kunnen buurtbewoners die schade ondervonden door de bouw nog steeds gratis beroep doen op een expert.
The post Ruwbouw van HOOST-project in Knokke-Heist bijna voltooid appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben overal de moeilijkste gast”: het exacte regime van Victoria Beckham, die al 25 jaar hetzelfde eet

“Ik geef niet langer om wat mensen van mijn lichaam denken”, aldus Victoria Beckham, eerder deze week. “Het leven is te kort om calorieën te tellen.” Toch leeft ze al 25 jaar volgens hetzelfde, strikte dieet, waar ze nooit van afwijkt. Zelfs niet op restaurant of op een trouwfeest. “Ik ben zonder twijfel overal de moeilijkste klant.” Zo onderhoudt Posh

Lees meer »

Vrije Zwemmers Oostende organiseert CSIT kampioenschap

Het zwembad Brigitte Becue vormt tussen maandag 26 en vrijdag 30 augustus het decor voor de CSIT Swimming Championships. FROS Multisport Vlaanderen staat samen met de Vrije Zwemmers Oostende in voor de organisatie.
The post Vrije Zwemmers Oostende organiseert CSIT kampioenschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We moesten wel iets doen om de meisjes bij ons te houden”, en dus stuurde moeder Inge Glenn en zijn vader naar het huis van Sara, om haar uit de weg te ruimen

Zondag 22 oktober 2017. Lieve Nuyens verwacht haar dochter Sara Laeremans (21) op bezoek. Sara komt echter niet opdagen. Ze is neergestoken en gestikt in haar appartement. Al snel komen speurders uit bij Glenn Meesseman (dan 25), de papa van haar twee dochtertjes. Het koppel is al een tijdje uit elkaar, en Glenn — maar vooral zijn moeder — kon

Lees meer »