Engeland is te goed geworden voor bondscoach Gareth Southgate

 

Gareth Southgate verdeelt Engeland. De fans roepen al een EK lang om zijn ontslag – maar nu staat hij in de finale en er zijn zelfs plannen om hem tot ridder te slaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier inbrekers die na achtervolging gevat werden, blijven in de cel

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van vier mannen met een maand verlengd op verdenking van een reeks inbraken bij bedrijven. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachten werden opgepakt na een achtervolging op de E19.
The post Vier inbrekers die na achtervolging gevat werden, blijven in de cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeentelijk groen- en bebloemingscomité viert 50ste verjaardag

Het gemeentelijk groen- en bebloemingscomité in Moorslede bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laat het bestuur niet zomaar passeren. Inmiddels kregen de lagere schoolkinderen pompoenzaden mee naar huis. Op zondag 11 augustus is er een Open Tuindag.
The post Gemeentelijk groen- en bebloemingscomité viert 50ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ongezien: tienduizenden Taylor Swift-fans zonder ticket genieten mee van concert buiten stadion in München

Ongeziene taferelen in München. Tienduizenden Taylor Swift-fans die geen ticket konden bemachtigen voor de concerten in Duitsland, trokken afgelopen zondag massaal naar het park naast het Olympiastadion om toch nog te kunnen meegenieten. De veiligheidsdiensten spraken van ongeveer 50.000 fans die op de heuvels zaten, en dat ontging ook de Canadese zangeres niet. “Als ik het goed hoor, zitten er

Lees meer »

Barbara de Brouwer is klaar voor het BK 10 kilometer

Een vierde plaats in Knokke-Heist, een tweede stek in de Nacht van Vlaanderen in Torhout en winst in Dwars door Brugge. Barbara de Brouwer heeft enkele knappe wedstrijden achter de rug en maakt zich nu op voor het BK 10 km in Lokeren.
The post Barbara de Brouwer is klaar voor het BK 10 kilometer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leger kwallen spoelt aan op Nieuwpoorts strand: “Gevolg van sterke onderstroom en klimaatverandering”

Op het strand van Nieuwpoort spoelden de voorbije dagen honderden kwallen aan. Kwallen mogen dan een typisch zomerfenomeen zijn – en voor sommige soorten blijft het wel uitkijken – ook overbevissing en de klimaatverandering spelen een rol, zegt natuurgids Luc David.
The post Leger kwallen spoelt aan op Nieuwpoorts strand: “Gevolg van sterke onderstroom en klimaatverandering” appeared first on

Lees meer »

Lunchbar Mellon opent de deuren in Roeselare: “Hebben iets meer dan 200 eetplaatsen”

Maandag 29 juli opende Lunchbar Mellon de deuren in de Ooststraat in Roeselare. Voor zaakvoerster Wendy Vandendriessche is het na Waregem al de tweede vestiging van haar lunchrestaurant. “Wie onze zaak in Waregem kent, zal de stijl hier zeker en vast herkennen.”
The post Lunchbar Mellon opent de deuren in Roeselare: “Hebben iets meer dan 200 eetplaatsen” appeared first

Lees meer »

Man uit Gent die zich uitgaf als ‘Eveline’ vervolgd voor belaging, verspreiding seksueel getinte opnames en bezit beelden kindermisbruik

De 31-jarige G.R. die zich voordeed als ‘Eveline’ en zo naaktfoto’s van BV’s kon krijgen, zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank. Dat heeft de raadkamer in Gent beslist. De man deed de voorbije jaren op sociale media alsof hij een jonge vrouw was, en zocht contact met allerlei mannen om hen naaktfoto’s te laten sturen. Ook een medeverdachte

Lees meer »

VS maken vonnisafspraak met vermoedelijk brein achter 9/11

De Pakistaanse jihadstrijder en Al Qaeda-lid Khalid Sheikh Mohammed, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september 2001, heeft in de VS samen met twee medebeschuldigden een vonnisafspraak aanvaard. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Defensie woensdag bekend in een korte mededeling.

Lees meer »