‘Doelstelling is fantasie’: Europa haalt ‘amper een derde’ van beloofde munitieproductie voor Oekraïne

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Tienduizenden TGV-reizigers gestrand na stormschade in Frankrijk

In Frankrijk ondervinden 80.000 treinreizigers hinder van annuleringen en vertragingen op het spoor omdat lokaal stormweer schade heeft aangericht op het TGV-traject tussen Parijs en Lyon. In Parijs vinden op dit moment de Olympische Spelen plaats. Vorige week vrijdag, op de dag van de openingsceremonie, was het Franse TGV-netwerk het doelwit van grootschalige sabotage.

Lees meer »

Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag zijn jongste single ‘Zomerlicht’ zingen bij ‘Tien om te Zien’ in Westende

Met ‘Zomerlicht’ is Garry Hagger voor de eerste keer in zijn carrière genomineerd voor Zomerhit. Hij prijkt inderdaad tussen de 20 finalisten. Ook VTM vergeet Garry Hagger niet. De zanger uit Oost-Vlaanderen mocht afzakken naar West-Vlaanderen, waar hij ‘Zomerlicht’ mocht zingen voor een ruim publiek aan de Rotonde in Westende.
The post Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag

Lees meer »

De Lijn krijgt toch vergunning voor nieuwe stelplaats in Wondelgemse Meersen, actievoerders blijven bosje bezetten

Vervoersmaatschappij De Lijn mag van de minister dan toch een nieuwe stelplaats voor trams en bussen bouwen in de Gentse deelgemeente Wondelgem. De Lijn heeft daarvoor nu een vergunning gekregen. Tegen de plannen protesteert een groep van 50 studenten van de Gentse universiteit. Volgens hen ligt er op de terreinen een stukje moeras van 500 jaar oud. Actievoerders blijven het

Lees meer »

TMF Awards keren terug in Antwerp Expo met eerbetoon aan Yasmine: “Een speciale award om onze gemiste VJ te eren”

14 jaar na de laatste editie in 2010 zijn de TMF Awards terug van weggeweest. Op 31 oktober worden ze opnieuw uitgereikt in Antwerp Expo. Eén van de awards is bijzonder: de Yasmine Award, een prijs voor het ‘beste Nederlandstalige lied aller tijden’. Het is een eerbetoon aan de zangeres en voormalig TMF-presentatrice die 15 jaar geleden overleed. "Het wordt

Lees meer »

15 doden bij 2 Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis

Bij 2 Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis zijn zeker 15 Palestijnen omgekomen. Dat bericht het Qatarese nieuwsmedium Al-Jazeera op basis van dokters ter plaatse. Bij een van de aanvallen, op een vluchtelingenkamp in de reio al-Mawasi, vielen 5 doden, onder wie een 4 maanden oude baby.

Lees meer »