Dochter van Kristel Verbeke en Gene Thomas verzorgt voorprogramma van haar papa op Parkies

Nanou Thomas (19), de dochter van Kristel Verbeke (48) en Gene Thomas (51), staat deze zomer op het podium met haar papa. Ze verzorgt – samen met haar band Bliss – namelijk zijn voorprogramma op de Parkies-concerten in verschillende steden in Vlaanderen. 

Meer krantenkoppen in België

Saskia (37) heeft genetische aandoening en zoekt chauffeur: “Iemand die begrijpt dat ik graag foto’s neem”

Wie helpt de 37-jarige Saskia Termote? Door een genetische aandoening kan Saskia moeilijk verre verplaatsingen maken. Daarom is ze nu op zoek naar een vrijwilliger die wil voeren naar allerlei evenementen en wandelingen met haar wil maken, zodat ze haar grote passie kan uitoefenen: fotografie. “Als ik bezig ben met fotografie vergeet ik namelijk de pijn.”
The post Saskia

Lees meer »

Reliek van jonge gelovige Carlo Acutis passeert in Zonhoven: gelovigen verzamelen voor misviering voor ‘God’s influencer’

In Zonhoven zijn gelovigen samengekomen voor een bijzondere misviering in teken van Carlo Acutis. De Brits-Italiaanse tiener staat bekend als God’s influencer en is de eerste millennial die heilig zal worden verklaard. In de aanloop naar zijn heiligverklaring houdt een reliek van zijn hart deze zomer halt in verschillende plaatsen in Europa. Vandaag was België aan de beurt in de

Lees meer »

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »

Oostnieuwkerke kweelt erop los tijdens Westkantfeesten

Het Feestcomité De Westkant organiseert op 9, 10 en 11 augustus zijn traditionele Westkantfeesten. Het zang- en dansspektakel ‘Oostnieuwkerke Kweelt !’ moet de trekpleister van het feestweekend worden.
The post Oostnieuwkerke kweelt erop los tijdens Westkantfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vragen over inclusieve speelpleinwerking

Tijdens de jongste gemeenteraad interpelleerde oppositieraadslid Martine Devisscher (Burgerbelangen) over de zogenaamde ‘inclusieve’ speelpleinwerking in Wingene. “Die werking staat wel erg vaag omschreven op de gemeentelijke webstek”, liet ze horen. En dus wou ze weten hoe een en ander wordt aangepakt.
The post Vragen over inclusieve speelpleinwerking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oppositieleiders in Venezuela moeten “achter tralies”, zegt Maduro

De Venezolaanse president Nicolas Maduro vindt dat oppositieleidster María Corina Machado en de oppositiekandidaat bij de presidentsverkiezingen van afgelopen zondag, Edmundo González Urrutia, “achter de tralies” moeten worden gezet na de dodelijke protesten in Venezuela. Dat zei het staatshoofd woensdag tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Bekende Knokse accountant Nick Bullynck kiest voor Inzicht (kartel N-VA / CD&V)

Na onder meer horeca-ondernemer Karel Coudyser en speelpleinanimator PJ Bode, kan de lijst Inzicht van voortrekkers Cathy Coudyser en Bert Debrabandere met accountant Nick Bullynck opnieuw een bekende naam toevoegen. “Na jarenlang advies te geven, wil ik nu ook effectief zelf aan het beleid meewerken”, klinkt het.
The post Bekende Knokse accountant Nick Bullynck kiest voor Inzicht (kartel N-VA

Lees meer »

Stripheld Jommeke presenteert zijn nieuwste album op Visserijfolkloreavond aan NAVIGO Visserijmuseum Oostduinkerke

Op de zomerse Visserijfolkloreavond van vrijdag 2 augustus aan het NAVIGO Visserijmuseum in Oostduinkerke was stripheld Jommeke de grote vedette. Zijn fans stonden in de rij om het gloednieuwe album ‘Potvis Valentijn’ te laten signeren en om een selfie te nemen met hun grote held.
The post Stripheld Jommeke presenteert zijn nieuwste album op Visserijfolkloreavond aan NAVIGO Visserijmuseum Oostduinkerke

Lees meer »

PS bereid om onderhandelingen met MR en Les Engagés op te starten voor vorming van Brusselse regering

De Brusselse PS is bereid om onderhandelingen op te starten met de Franstalige liberalen van de MR en Les Engagés voor de vorming van een Brusselse regering. Dat bevestigt Les Engagés op X, het voormalige Twitter. In Brussel wordt er eerst een meerderheid gezocht aan Franstalige en Nederlandstalige kant apart. Bij de Nederlandstalige partijen tekent er zich nog geen duidelijke

Lees meer »

Kwispelen tegen ‘twisties’: hoe een golden retriever met 35.000 Instagram-volgers Biles en co mentaal voorbereidde op de Spelen

Negen olympische medailles, dertig WK-medailles en vijf bewegingen die naar haar vernoemd zijn. De statistieken van de Amerikaanse turnster Simone Biles (27) zijn duizelingwekkend. Letterlijk. Door de ‘twisties’ op de Spelen in Tokio moest ze noodgedwongen op de rem staan. Na twee jaar herbronnen staat ze nu sterker dan ooit in Parijs. Dankzij therapie, training en… een hond.

Lees meer »