Dit wordt Afro Latino 2024: tropische vibes, een Bob Marley-tributeband en dansinitiaties om de heupen los te gooien

Op Thor Park in Genk start dit weekend de 24e editie van Afro Latino. Het beloven 2 dagen te worden vol muziek, dans en exotische sferen van onder meer dé Sean Paul en UB40. Ooit was Afro Latino een doodgewone BBQ met een klein podium, maar nu is het een groot festival met een internationale naam. 

Meer krantenkoppen in België

Noël Vandamme was klaar voor Olympische Spelen in 1964: “Medaille werd me onthouden”

In 1964 werden de Olympische Spelen gehouden in Tokio. Gaston Roelandts won er goud op de steeple, Patrick Sercu in de 1000 meter tijdrit en Walter Godefroot brons in de wegwedstrijd. België werd vertegenwoordigd door één deelneemster in de gymnastiek, maar er waren geen mannelijke Belgische turners. Noël Vandamme, Wevelgemnaar en nu 83 jaar, was er nochtans klaar voor.

Lees meer »

Bayern München en Kompany rechten rug met zege in oefenpot tegen Tottenham

Na het pijnlijke gelijkspel tegen vierdeklasser Düren hebben Vincent Kompany en Bayern München hun rug gerecht in een oefenpot tegen Tottenham Hotspur. De Rekordmeister won met 2-1 in het Zuid-Koreaanse Seoel. Volgende week spelen de clubs nog eens tegen elkaar in Londen. Bekijk als abonnee op 10 augustus om 18u30 de wedstrijd exclusief én met commentaar op HLN!

Lees meer »

OPROEP. Verloor je deze vakantie ook al jouw bagage?

Elke dag gaan er wereldwijd zo’n 26 miljoen koffers verloren, of zeven per duizend luchtvaartpassagiers. Is dit jou ook deze zomervakantie al overkomen op onze en/of internationale luchthaven? Als jij wenst te getuigen, stuur dan een bericht naar onze consumentenexperte Safia Yachou via [email protected]. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

Lees meer »

Cercle Brugge neemt nipt de maat van Kilmarnock in terugmatch en haalt derde voorronde Europa League

Cercle Brugge heeft zich donderdagavond voor de derde voorronde van de Europa League gekwalificeerd. In zijn terugwedstrijd van de tweede voorronde versloeg Cercle in eigen huis het Schotse Kilmarnock met 1-0, nadat de heenmatch in Schotland vorige donderdag op een 1-1-gelijkspel was geëindigd.
The post Cercle Brugge neemt nipt de maat van Kilmarnock in terugmatch en haalt derde voorronde

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

‘Oorveeg’ van Turkse president Erdogan veroorzaakt ophef op sociale media

Recep Tayyip Erdogan woonde zaterdag de openingsceremonie bij van een urban transformation-project in het Turkse Rize. Tijdens die ceremonie werd de Turkse president begroet door enkele aanwezigen, waaronder twee jongens die hem mochten ontmoeten. Maar toen Erdogan zijn hand uitstak om een handkus te krijgen van een van de jongens, aarzelde de uk even en kreeg hij een tik op

Lees meer »

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “16 jaar klant en het enige wat ik ooit kreeg was een prijsverhoging”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »