DISCUSSIE. Na nieuwe pijnlijke versprekingen: is het nu echt genoeg geweest voor Joe Biden?

De geloofwaardigheid en het vertrouwen in de huidige Amerikaanse president daalt na elk publiek optreden. De 81-jarige presidentskandidaat komt verward over en verspreekt zich voortdurend. Toch is hij “de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, houdt Biden vol. Vind jij dat de president beter een stapje opzij zet?

 

Meer krantenkoppen in België

Suzanne Denutte viert haar honderdste verjaardag in Bissegem: “Optimistisch blijven is haar geheim voor lang leven”

Gemeenteraadslid Stephanie Demeyer ging langs bij Suzanne Denutte in wzc Biezenheem in Bissegem om haar te feliciteren met haar honderdste verjaardag. Suzanne vierde die bijzondere gebeurtenis met familie en bewoners. Stephanie gaf haar een bloementuil en een mandje met Kortrijkse delicatessen.
The post Suzanne Denutte viert haar honderdste verjaardag in Bissegem: “Optimistisch blijven is haar geheim voor lang leven”

Lees meer »

Forza Izegem: Justine Ghekiere wint bergrit in de Tour de France Femmes én doet opnieuw goede zaak voor de bolletjestrui

Justine Ghekiere (AG Insurance-Soudal) uit Izegem heeft de zevende etappe in de Tour de France Femmes gewonnen. Op de flanken van Le Grand-Bornand maakte ze het zegegebaar, in de bolletjestrui bovendien.
The post Forza Izegem: Justine Ghekiere wint bergrit in de Tour de France Femmes én doet opnieuw goede zaak voor de bolletjestrui appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontwikkelaar dient nieuwe aanvraag in voor bouw van 45 vakantiewoningen in Koksijde

Er is een nieuwe ontwikkeling in het dossier rond de herbestemming van de site CamperDuin in Koksijde. Nadat de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het omvormen van de camping tot een vakantiepark was geweigerd, is er nu een nieuwe aanvraag ingediend.
The post Ontwikkelaar dient nieuwe aanvraag in voor bouw van 45 vakantiewoningen in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze pikten er zelfs één in Afrika.” Waarom de Amerikanen met Russische helikopters vliegen

Waarom is er dinsdag een Russische helikopter geland op een weiland in de Verenigde Staten, verschuilden de inzittenden zich in een bos en stegen ze pas de volgende ochtend weer op? Daar weten we het fijne nog niet van. Maar het leert wel dat de Amerikanen nog altijd Sovjet-toestellen gebruiken. Een lang geheim gehouden geschiedenis. Van CIA-agenten die opgepakt werden

Lees meer »

De Leibandmoord. Minnares van Cindy wacht in de bosjes met minderjarige zoon om liefdesrivale uit de weg te ruimen

Op een zomeravond in 2010 laat Cindy De Laet de honden uit. Wanneer ze een halfuurtje later thuiskomt, ziet ze haar echtgenote Brenda Rollier aan de trapleuning hangen. Maar Cindy is niet verbaasd: haar minnares heeft namelijk samen met haar minderjarige zoon gewacht in de bosjes tot Brenda verdoofd was om toe te slaan. “Sandra hebt ge zot gekregen. Mij

Lees meer »

LIVE RONDE VAN POLEN. Soudal Quick-Step geeft vluchters niet meer dan 5 minuten, is Merlier vandaag wel de snelste?

In de Ronde van Polen zijn we inmiddels aangekomen bij de vijfde etappe, waar de sprinters opnieuw hun snelheid mogen tonen. Op een heuvelachtig parcours met start en finish in Katowice liggen alle kansen open voor een massasprint. Kan een van de Belgische sprinters, zoals Merlier, Meeus of Thijssen, vandaag de overwinning grijpen? Of slaat Olav Kooij opnieuw toe?

Lees meer »

Opnieuw deelnemers Kazou-kamp in Spanje ziek

Twintig deelnemers en een monitor van een Kazou-kamp in het Spaanse Platja d’Aro zijn ziek geworden. Ze hebben een ontsteking van het maag-darmstelsel opgelopen. Dat is zondagavond vernomen van een woordvoerster van Kazou.

Lees meer »