Deal van doorstart Eendracht Aalst met derdenationaler Jong Lede is rond, naamsverandering niet meer mogelijk

Daags na dat de Turkse investeerders van Eendracht Aalst een verhuis naar Heusden-Zolder aankondigden, maakte Schepen van Sport van Aalst Matthias De Ridder bekend dat de doorstart van Eendracht Aalst samen met derdenationaler KVC Jong Lede rond is. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw uit vrachtwagen gehaald nadat truck op grote boom botst en kantelt

Op de Diksmuidse Weg in Ramskapelle bij Nieuwpoort gebeurde deze middag een zwaar ongeval. Een truck geladen met zand ging van de weg af, kwam zwaar in botsing met een boom en eindigde in de gracht. “De vrouw werd door onze diensten bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht”, zegt kapitein Richard Vandenabeele van post Nieuwpoort.
The post Vrouw uit

Lees meer »

Parket voert onderzoek naar Oostends schepen Kurt Claeys die dubieuze investeringen aanprees

Na een klacht vanuit de oppositie heeft het parket van West-Vlaanderen een onderzoek opgestart naar de Oostendse schepen van Wonen en Ruimtelijke Ordening, Kurt Claeys (Open VLD). Hij zou de afgelopen jaren dubieuze investeringen hebben aangeprezen bij verschillende personen in en rond de stad, zo meldt VRT vrijdag.
The post Parket voert onderzoek naar Oostends schepen Kurt Claeys die

Lees meer »

Eén speler miste twee (!) keer en beide keepers scoorden: Ajax naar play-offs na bloedstollende reeks van 34 penalty’s

Een strafschoppenreeks van meer dan 25 minuten waarin 34 elfmeters werden getrapt: je verzint het niet. Het Europa League-kwalificatieduel tussen Ajax en Panathinaikos kende een onwaarschijnlijke ontknoping. Daarin zat ook een Belgisch tintje: Mika Godts trapte twee penalty’s binnen en zorgde zo mee voor de wel heel felbevochten kwalificatie van Ajax.

Lees meer »

Benefiet voor Gaza mag niet plaatsvinden omdat naam “te polariserend” is, organisator misnoegd: “Festival is niet politiek getint”

Kunstenaar Dennis Tyfus is misnoegd over de beslissing van de stad om het festival ‘From de Schelde to the sea’ in zijn kunstwerk De Nor in het Middelheimmuseum te weren. Het kabinet van schepen voor Cultuur Nabila Ait Daoud (N-VA) bevestigt de beslissing. Volgens Tyfus vindt de stad de naam polariserend, maar de organisator benadrukt dat zijn benefiet “helemaal niet

Lees meer »