Daar is het wegenvignet weer: doet Waalse regering ons betalen om naar Ardennen te rijden?

Wallonië wil volgens het nieuwe regeerakkoord een wegenvignet invoeren. Voor de Walen zou dat geen belastingverhoging mogen zijn, voor de Vlamingen en Brusselaars wel. Maar voor u begint omwegen in te plannen: van zo’n vignet is al twee decennia sprake.

 

Meer krantenkoppen in België

Wijkcomité Europalaan in Deerlijk is een kwarteeuw jong

Het wijkcomité van de Europalaan bestaat 25 jaar. Dat zilveren jubileum wordt op zondag 25 augustus gevierd tijdens het jaarlijkse zomerfeest. Het gemeentebestuur komt langs om de initiatiefnemers in de bloemetjes te zetten en na het aperitief is er nog een barbecue.
The post Wijkcomité Europalaan in Deerlijk is een kwarteeuw jong appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA Middelkerke stelt volledige kandidatenlijst voor: “We gaan er een positieve campagne van maken”

Lijsttrekker Marc Descheemaecker mocht enkele weken geleden al een hele resem kandidaten voorstellen aan het publiek. Op 16 augustus maakte N-VA Middelkerke alle 25 namen van haar kandidaten bekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post N-VA Middelkerke stelt volledige kandidatenlijst voor: “We gaan er een positieve campagne van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance

Eind augustus zorgen de Zillebeekse Dorpsraad, het Sint-Maartenscomité en de Sint-Pietersvrienden voor een gevarieerd kermisprogramma. Alles vindt plaats tussen vrijdag 23 en maandag 26 augustus in oc In ‘t Riet en op de parking.
The post Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE FORMATIE. De Wever blijft drie dagen langer aan als formateur: donderdag nieuwe audiëntie

Twee maanden na de verkiezingen komen de onderhandelingen voor de vorming van de federale en Vlaamse regeringen op kruissnelheid. Afgelopen nacht onderhandelden N-VA, Vooruit, MR, Les Engagés en CD&V over de ‘supernota’ van formateur Bart De Wever voor de vorming van een federale regering, maar witte rook kwam er niet. De koning heeft de opdracht van De Wever als formateur

Lees meer »

De Izegemse triatlonclub werkt samen met Il Nikko D’oro voor clubkampioenschap: “De link was snel gelegd”

Op zaterdag 24 augustus organiseert de Izegemse triatlonclub haar clubkampioenschap. Ze slaan daarvoor de handen in elkaar met Il Nikko D’oro die op dezelfde dag haar activiteiten plant aan Sint-Rafaël.
The post De Izegemse triatlonclub werkt samen met Il Nikko D’oro voor clubkampioenschap: “De link was snel gelegd” appeared first on KW.be.

Lees meer »