COVID-19 maakt wekelijks nog zowat 1.700 slachtoffers

COVID-19 veroorzaakt wereldwijd nog steeds zowat 1.700 doden per week. Dat meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) donderdag.

 

Meer krantenkoppen in België

“Op naar een leven zonder winkelbel”: Gerdy en Nadine van tuincentrum ‘t Molenhof starten uitverkoop

Spijtig nieuws vanuit ondernemend Alveringem: Gerdy en Nadine Chaerel stoppen met tuincentrum ‘t Molenhof. “We zijn 66 en 63 jaar en hebben geen opvolger. De kinderen merkten vorig jaar op dat we niet mogen vergeten om te genieten en we nemen hun advies ter harte”, glimlacht Gerdy. De winkel aan de Rozendaalstraat houdt nu uitverkoop.
The post “Op naar

Lees meer »

Lokeren-Temse strikt ervaren West-Vlaming Olivier Myny van Dender

Tweedeklasser Lokeren-Temse neemt Olivier Myny over van promovendus Dender, zo maakte de Oost-Vlaamse club bekend op zijn website. De 29-jarige flankspeler ondertekent op Daknam een contract voor twee seizoenen.
The post Lokeren-Temse strikt ervaren West-Vlaming Olivier Myny van Dender appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde kind overleden na steekpartij op danskamp in Engeland

Na de steekpartij in de Engelse kuststad Southport maandag is dinsdag een derde kind overleden. Acht andere kinderen hebben verwondingen opgelopen. Vijf van hen zijn nog in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn er erg aan toe. Dat meldt de politie dinsdag in een nieuwe update.

Lees meer »

Nieuw slagveld in de mosseloorlog: is 2,50 euro per kilo in Lidl of Aldi ‘lokvogelpraktijk’?

De grote supermarkten beconcurreren elkaar al het hele seizoen met uiterst scherpe prijzen, maar nu zetten Unizo, de buurtsupermarkten en de vishandelaars een aanval in. Zij hebben samen een klacht ingediend bij de economische inspectie tegen de ‘lokvogelpraktijken’ van Aldi en Lidl. “Wij vermoeden dat Lidl en Aldi hun mosselen met verlies verkopen. En dat is bij wet verboden.” Aldi

Lees meer »

Stranduitbater Christoph (54) merkt verloren gelopen meisje (11) op na urenlange zoekactie: “Ze had zich net op een ligbedje gezet, zo uitgeput was ze”

Aan het strand van Knokke-Heist was er woensdagavond grote paniek toen een 11-jarig meisje vermist is geraakt nadat ze voor het laatst in zee was gezien. Haar ouders sloegen alarm en konden na een grote zoekactie van een tweetal uur hun dochter opnieuw in de armen sluiten. “Toen ze haar mama zag, begon ze meteen te wenen”, vertelt Christoph van

Lees meer »