Code geel wegens veel regen vandaag, zondag belooft zonnig te worden. En daarna weer voorzichtig richting nieuw zomerprikje?

We worden vandaag wakker met nattigheid en gaan er waarschijnlijk ook mee slapen: het belooft een zwaarbewolkte dag te worden met regen of buien, die soms onweerachtig en vrij intens zijn in het oosten van het land. Op sommige plaatsen valt er veel neerslag. In het weekend houden we het ook niet helemaal droog, maar er is (vooral op zondag) wel meer ruimte voor de zon. En na maandag en dinsdag, twee eerder wisselvallige dagen, al helemaal! Woensdag zouden we weer eventjes volop mogen genieten van de zon, bij 24 à 25 graden. Donderdag wordt het nog warmer. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse uitbater onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies: “Als volumineuze, bourgondische vrouw wilde u ook eens stralen op ons sexy terras”

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Annie Geeraerts (97) uit ‘Familie’ verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Massale nachtelijke Russische droneaanval op Kiev: “Voorlopig geen schade of slachtoffers gemeld”

Rusland heeft in de nacht van woensdag op donderdag verschillende golven droneaanvallen op de Oekraïense hoofdstad Kiev gestuurd. Volgens het militaire bestuur van de stad gaat het om een van de grootste droneaanvallen tot nu toe, waardoor het luchtalarm in de hoofdstad bijna de hele nacht door afging. Ondanks de grote schaal van de aanval, zouden er voorlopig geen slachtoffers

Lees meer »

Bezoeker wordt onwel tijdens optreden 2Fabiola op Tabaksommegang en sterft even later in ziekenhuis

Zondag rond 18 uur legde 2Fabiola hun optreden stil op het terrein van Tabaksommegang, gelegen gedeeltelijk op het grondgebied Meulebeke en Ardooie, nadat een bezoeker onwel was geworden. De dienst 100 en MUG waren vlug ter plaatse. De bezoeker werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij even later is overleden.
The post Bezoeker wordt onwel tijdens optreden 2Fabiola op

Lees meer »

LIVE CERCLE BRUGGE-KILMARNOCK. Denkey mist strafschop na VAR-interventie

Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch is het alles of niet voor Cercle Brugge in de Europa League. Vanavond moet de Vereniging volop aan de bak tegen het Schotse Kilmarnock willen ze zich plaatsen voor de derde voorronde. Zetten ze hun Europese parcours verder met een thuisoverwinning? Kijk live op VTM2 en VTM GO, of mis niets van de actie

Lees meer »

“15 doden en 140 gewonden” bij terreuraanslag op strand Somalische hoofdstad Mogadishu

Bij een terreuraanslag op het strand van de Somalische hoofdstad Mogadishu zijn vrijdagavond meerdere doden gevallen. Staatsmedia berichten dat veiligheidstroepen snel ter plaatse waren. Het is niet precies duidelijk hoeveel doden het geweld heeft geëist. Het in de VS gebaseerde ‘VOA Somali’ spreekt van 15 doden en 140 gewonden op basis van informatie van de autoriteiten.

Lees meer »