China kondigt militaire oefeningen aan met Rusland “om vrede en stabiliteit te bewaren”

Het Chinese en Russische leger houden op dit moment gezamenlijke militaire oefeningen in het zuiden van China. Dat heeft het Chinese ministerie van Defensie bekendgemaakt. De oefeningen maken deel uit van een militair samenwerkingsplan tussen de 2 landen en moeten naar eigen zeggen "de vrede en stabiliteit in de wereld bewaren". Eerder deze week waarschuwden westerse landen nog voor de steeds nauwere banden tussen Rusland en China. 

Meer krantenkoppen in België

Cercle Brugge huurt Duitse spits Paris Brunner voor seizoen van AS Monaco

Paris Brunner verdedigt dit seizoen de clubkleuren van Cercle Brugge, zo bevestigt de Vereniging vrijdag via zijn website. Cercle huurt de spits voor een seizoen van zusterclub AS Monaco, dat hem tevens vrijdag overnam van Borussia Dortmund.
The post Cercle Brugge huurt Duitse spits Paris Brunner voor seizoen van AS Monaco appeared first on KW.be.

Lees meer »

7 dienstenchequebedrijven worden één: voor 100.000 klanten werd poetshulp stuk duurder

Zeven van de grootste dienstenchequebedrijven van het land zullen vanaf vandaag onder dezelfde merknaam poetsen en strijken. Onder meer ‘Dienstenaanhuis’ en ‘Plus Home Services’ heten voortaan ‘Daenens’. Het merk wordt met 100.000 gebruikers en meer dan 16.500 medewerkers meteen de grootste werkgever in de sector van de poetshulp en één van ‘s lands grootste werkgevers. Voor de klant verandert er

Lees meer »

Onderhandelaars clashen over meerwaardebelasting: wat is het precies? Wat met uw beleggingen? En waarom maakt dit de formatie zo moeilijk?

De klok tikt voor formateur Bart De Wever (N-VA) om een akkoord te vinden tussen de onderhandelende partijen in de federale formatie. Het grote struikelblok is en blijft de meerwaardebelasting op aandelen, essentieel voor de socialisten maar een doorn in het oog van de liberalen. Wat is zo’n belasting precies? Waarom ligt dit zo moeilijk? En wat betekent het voor

Lees meer »

Eerste editie Silt Classic belooft feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens

Aan Silt Middelkerke, pal voor het vernieuwde Epernayplein, vindt op zaterdag 5 oktober de eerste editie plaats van Silt Classic. Dit evenement belooft een feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens.
The post Eerste editie Silt Classic belooft feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Dries Mertens en Jan Vertonghen blooperen erop los in oproepvideo ‘Masters of Madness’: “Waren we niet aan het oefenen?”

Nog tot 18 augustus kunnen mensen zich inschrijven voor ‘Masters of Madness’. Dat is een nieuwe voetbalcompetitie van Dries Mertens en Jan Vertonghen waarin 80 mannen en vrouwen verdeeld over acht gemengde teams het tegen elkaar opnemen. De twee profvoetballers willen een oproepvideo maken met regisseur Jan Eelen – vooral gekend als het brein achter ‘Het Eiland’ en ‘In de

Lees meer »