BV 24/7. Elodie Ouedraogo en Jeroom Snelders ontspannen op Ibiza en An Swartenbroekx vier haar 55e verjaardag

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Na 25 jaar voor een klas te staan, geeft directie Mieke plots andere taak: “Toen ik het hoorde, stortte mijn wereld in”

Eind juni kreeg juffrouw Mieke Azou (47) te horen dat ze niet langer voor haar eerste kleuterklas in GBS Wevelgem in de Goudenregenstraat mag staan. Begin september krijgt ze een nieuwe taak binnen de scholengroep, niet voor een klas, niet op dezelfde afdeling. “Er was wel eens een meningsverschil en ik viel begin dit jaar uit met een hernia, maar

Lees meer »

SV Kortrijk mikt op promotie naar tweede provinciale

SV Kortrijk is de jongste jaren uitgegroeid tot een stabiele derdeprovincialer. Maar als het van Diederick Haesebrouck afhangt, mag daar op het einde van het nakend seizoen verandering in komen. De 49-jarige T1 zou niet neen zeggen tegen een promotie naar tweede. “Het zou onze club een boost geven”, meent hij.
The post SV Kortrijk mikt op promotie naar

Lees meer »

Vaarwel gevloek en frustratie? IKEA lanceert nieuwe montagetechniek voor populaire kasten

Vergeet een overschot aan vijzen, nagels en pluggen waarvan je niet weet waarvoor ze dienen. Meubelgigant IKEA heeft een nieuwe montagetechniek ontwikkeld. Het belooft dat de installatie van z’n populairste kasten nog amper twintig minuten duurt, terwijl dat vroeger een uur was. Vaarwel, gevloek, frustratie en relatiecrisis? Wij testen het zogenaamde ‘turbomeubel’ uit.

Lees meer »

Rita en Herman vieren 50 jaar huwelijksgeluk

Op 10 augustus 1974 traden Herman Vagenende en Rita De Maere in het huwelijk. Op dinsdag 13 augustus brachten burgemeester Jan Morbee en schepen Tine Gobert het echtpaar een bezoek bij hen thuis in de Duinbergenlaan. Het koppel heeft drie kinderen, Bert, Tim en An, en zes kleinkinderen. Herman en Rita leerden elkaar kennen tijdens
The post Rita en

Lees meer »

Dave De Kock bekent na 2,5 jaar dat hij kleuter Dean heeft doodgeslagen

Dave De Kock (37) heeft na 2,5 jaar bekend dat hij kleuter Dean Verberckmoes (4) heeft doodgeslagen in zijn auto, meldt Het Laatste Nieuws. Er is nu voor het eerst ook duidelijkheid wat er zich precies heeft afgespeeld voordat het jongetje na een dagenlange zoektocht dood werd aangetroffen op het eiland Neeltje Jans in Nederland.

Lees meer »

Bart Tommelein boos na zoekactie naar vermiste man die trein naar huis bleek genomen te hebben: “Wanneer gaan mensen twee keer nadenken bij hun daden?”

Bart Tommelein (Open VLD), burgemeester van Oostende, is boos nadat zondagavond de zogenaamde ‘procedure drenkeling’ onnodig werd ingezet. Een 41-jarige man raakte zondagavond vermist op het strand waarbij een reddingsactie werd opgezet, maar uiteindelijk bleek de man doodleuk de trein naar huis genomen te hebben. “Zo’n reddingsoperatie heeft impact op de hele stad, zeker gezien de recente gebeurtenissen waarbij twee

Lees meer »

Eerste editie Silt Classic belooft feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens

Aan Silt Middelkerke, pal voor het vernieuwde Epernayplein, vindt op zaterdag 5 oktober de eerste editie plaats van Silt Classic. Dit evenement belooft een feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens.
The post Eerste editie Silt Classic belooft feest te worden voor liefhebbers van klassieke auto’s en sportwagens appeared first on KW.be.

Lees meer »