Biden verwart Zelensky met Poetin en Harris met Trump, maar herhaalt dat hij er niet aan denkt de race te verlaten

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag in een persconferentie rond de NAVO-top herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het. De Democraat struikelde af en toe over zijn woorden en zei “vicepresident Trump” toen hij het over zijn vicepresident Kamala Harris had. Eerder op de avond kondigde hij de Oekraïense president Zelensky aan als president Poetin. 

Meer krantenkoppen in België

J.K. Rowling haalt uit naar Olympische Spelen: “Een man die een vrouw slaat voor jullie entertainment, dat is geen sport”

J.K. Rowling heeft uitgehaald naar de organisatie van de Olympische Spelen in Parijs, na een incident waarbij de Italiaanse bokser Angela Carini moest vechten tegen de Algerijnse Iman Khelif, een transvrouw. Na slechts een paar klappen moest Carini het al opgeven: “Dit is niet rechtvaardig”, schreeuwde ze. Rowling gaat daarmee akkoord: “Dit zijn mannen die genieten van hun macht over

Lees meer »

Mama Kelly en dochter Ashley organiseren macramé-actie voor De Warmste Week: “We verkochten intussen al 335 werkjes”

Met het thema eenzaamheid voor De Warmste Week 2024 al aangekondigd, besloten Kelly Castelein en haar dochter Ashley Deketelaere dit jaar vroeg in actie te komen. Met hun macramé-actie zetten ze een hartverwarmend initiatief op waarmee niet alleen geld wordt ingezameld. “Met onze actie willen we mensen ook samenbrengen en verbinden”, klinkt het bij Kelly en Ashley.
The post

Lees meer »

Snoop Dogg is onverwachte winnaar op de Olympische Spelen: “Ik ben zo clean als de atleten. Het goud, dat ben ik”

“Als wiet roken een sport was geweest, was Snoop Dogg Olympisch kampioen.” Tussen de fitste sporters ter wereld is de 52-jarige hiphoplegende een vreemde eend in de bijt, maar toch is hij een van dé fenomenen van deze Spelen. Op onnavolgbare wijze vervult hij de rol van sportcommentator voor Amerikaanse nieuwszender NBC. Waarom dat een gouden zet is, bewijst Snoop

Lees meer »

Ze pakten goud en zilver, maar kregen alternatief volkslied en staan niet vermeld in medaillespiegel: hoe komt dat?

Ivan Litvinovich (23) won gisteren op de Olympische Spelen een gouden medaille in het trampolinespringen. En in diezelfde discipline, maar dan bij de vrouwen, veroverde Viyaleta Bardzilouskaya (19) zilver. Maar kijkt u naar de medaillespiegel, zal u hen niet tegenkomen. De reden? Ze komen uit Wit-Rusland. En dat zorgt voor nog meer atypische elementen.

Lees meer »

Surfinstructeurs redden met jetski jongen van 17 uit zee in Zeebrugge

In Zeebrugge is dinsdagavond een jongen van 17 op het nippertje gered uit de zee. De tiener ging zelf het water in, maar kon niet op eigen kracht terug aan wal geraken. Toen een toevallige voorbijganger kleding aantrof op het strand en niemand in de zee zag, sloeg hij alarm. Twee surfinstructeurs besloten de tiener meteen uit het water te

Lees meer »

Belofte Milan Kuypers (21) tankt vertrouwen na zege

Milan Kuypers uit Woumen is bezig aan zijn derde campagne bij de beloften. Vorige week stond hij op het hoogste schavotje in Westrozebeke en werd hij tiende op het BK.
The post Belofte Milan Kuypers (21) tankt vertrouwen na zege appeared first on KW.be.

Lees meer »