Biden slaagt er niet om twijfel weg te nemen op cruciale persconferentie

02:09 Op de afsluitende persconferentie van de NAVO-top in Washington slaagde de Amerikaanse president Biden er niet in om de controverse rond zijn campagne weg te nemen. Het feit dat hij even voordien de O… 

Meer krantenkoppen in België

“Veel mensen hebben hun werk niet gedaan zoals het hoort”: twintig jaar geleden zorgde nalatigheid voor verschrikkelijke ramp in Henegouwen

Een enorme gasexplosie, gevolgd door een steekvlam van wel honderd meter hoog. Die maakte, vandaag exact twintig jaar geleden, 24 dodelijke slachtoffers en ruim 130 gewonden in het Henegouwse plaatsje Gellingen. De ramp en dus ook de vreselijke brandwonden die de slachtoffers opliepen, hadden voorkomen kunnen worden als iedereen zijn werk had gedaan, zo concludeerde een onderzoeksrapport nadien.

Lees meer »

LIVE F1. Max Verstappen staat voor heuse inhaalrace in Spa: wint de wereldkampioen voor de vierde keer op een rij de GP van België?

De eerste helft van het F1-seizoen zit er bijna op. Maar eerst gaan alle ogen op de GP van België in Spa Francorchamps. Wereldkampioen Max Verstappen won de vorige drie edities op zijn lievelingsparcours, maar zit niet in zijn allerbeste vorm én heeft bovendien een gridstraf van tien plaatsen gekregen. Hij start straks, om 15u, vanop de elfde plek. De

Lees meer »

Marie en André vieren diamanten jubileum

André Vanloo (geboren in Oedelem op 18 augustus 1939) en Marie Demeyer (geboren in Brugge op 14 augustus 1943) uit de Rijselstraat in Sint-Michiels vierden onlangs in het Lindenhove in Sint-Michiels hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Marie en André vieren diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen nostalgische tramritjes dit jaar op Trammelant: “Veiligheid boven alles”

Vervoersmaatschappij De Lijn heeft na een eerder incident beslist dat er voorlopig geen historische trams meer mogen uitrijden. Dat is ook een streep door de rekening voor Trammelant in De Haan. “Ons belle-époquefeest drááit rond die oude trams”, zegt toerismeschepen Marleen De Soete.
The post Geen nostalgische tramritjes dit jaar op Trammelant: “Veiligheid boven alles” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Trump wil meewerken aan onderzoek FBI naar moordaanslag

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Het ziet er nu naar uit dat vicepresident Kamala Harris de fakkel zal overnemen en het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Nieuwe dienstfietsen voor gemeentepersoneel in De Haan

De gemeente De Haan kocht tien nieuwe stadsfietsen aan. Deze zullen door de dienst Werken in Eigen Beheer gebruikt worden voor korte verplaatsingen, en om kleinere werken in de gemeente uit te voeren.
The post Nieuwe dienstfietsen voor gemeentepersoneel in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »