Biden herhaalt dat hij “meest gekwalificeerde” kandidaat is, maar maakt weer pijnlijke versprekingen: “Ik koos vicepresident Trump”

Amerikaans president Joe Biden heeft donderdag herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het in zijn “big boy”-persconferentie. De Democraat struikelde echter geregeld over zijn woorden en sprak over “vicepresident Trump”, nadat hij Oekraïens staatshoofd Zelenski ook al als “president Poetin” had aangekondigd.

 

Meer krantenkoppen in België

De Copains zijn klaar voor Ceciliafeeste: “Onze affiche is veelbelovend”

Ceciliafeeste in Ichtegem gaat dit jaar door op een nieuwe locatie en wordt ook voor het eerst een tweedaags gebeuren. Het uiteindelijke succes zal uiteraard deels afhankelijk zijn van het weer, maar afgaande op de affiche kan het weekend niet meer stuk.
The post De Copains zijn klaar voor Ceciliafeeste: “Onze affiche is veelbelovend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom schenken zoveel interessanter is dan erven

Vlamingen die geld of vastgoed willen nalaten, kiezen steeds vaker voor een schenking in plaats van een klassieke erfenis. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen die twee? Wat zijn de voorwaarden voor een schenking? En kun je daarmee echt zoveel geld uitsparen? Wij duiken in de cijfers.

Lees meer »

Emma Plasschaert klimt naar negende plaats na derde dag

Zeilster Emma Plasschaert staat na de derde competitiedag in de ILCA 6-categorie op de Olympische Spelen op de negende plaats. De dertigjarige Oostendse werd zaterdag zesde, negende en zestiende in de drie regatta’s van de dag. Ze maakte zo drie plaatsen winst.
The post Emma Plasschaert klimt naar negende plaats na derde dag appeared first on KW.be.

Lees meer »