Bestuurder (25) sterft na crash tegen verlichtingspaal op A12 in Meise: twee passagiers in levensgevaar

Een autobestuurder is afgelopen nacht overleden nadat zijn voertuig van de rijbaan afweek en frontaal tegen een verlichtingspaal botste op de A12 in Wolvertem bij Meise. Twee andere inzittenden (31 jaar en 28 jaar) konden uit het wrak worden bevrijd en werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Meer krantenkoppen in België

“Die vierde plek in Tokio heeft serieus aan Emma gevreten”: Ouders van Emma Plasschaert hopen op twéé gouden medailles

Het kan zomaar gebeuren dat Bart Plasschaert (63) en Greet Mees (64) komende dinsdag twee keer mogen juichen. Hun dochter, Emma Plasschaert, en hun schoonzoon, de Australiër Matt Wearn, kunnen in Marseille immers beiden olympisch zeilgoud veroveren.
The post “Die vierde plek in Tokio heeft serieus aan Emma gevreten”: Ouders van Emma Plasschaert hopen op twéé gouden medailles appeared

Lees meer »

Naar Zaventem omgeleide TUI-vluchten bezorgen passagiers in Deurne kopzorgen: “Vooral oudere reizigers zijn de pineut”

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft besloten om tot 6 oktober niet meer op de luchthaven van Deurne te vliegen, waardoor veel getroffen reizigers met de handen in het haar zitten. “De terugrit vanuit Zaventem zorgt voor extra kosten”, vertelt passagier Rudy Cluytens die op 31 juli terugkeert uit Alicante. “Waarom legt TUI voor gedupeerde reizigers geen bus in naar Deurne?”

Lees meer »

Tweeëntwintig gewonden na explosie in paddock Nürburgring

Bij een explosie vrijdagavond in de paddock van de Nürburgring, het befaamde racecircuit in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, zijn 22 gewonden gevallen, van wie vier er ernstig aan toe zijn. Dat deelt de politie van de stad Koblenz mee. Vermoed wordt dat de explosie veroorzaakt is door een persluchtfles, die achter een box in de paddock stond.

Lees meer »

Minister Weyts (N-VA) wil dat DHL op luchthaven Zaventem kan blijven werken met Boeing 777-toestellen

Vlaams minister van Rand Ben Weyts (N-VA) wil dat pakjesbedrijf DHL op de luchthaven van Zaventem kan blijven werken met Boeing 777-toestellen. Volgens Weyts verspreidde de federale minister van Mobiliteit, Georges Gilkinet (Ecolo), onlangs "heimelijk" een nieuwe instructie waardoor deze toestellen niet meer mogen landen of opstijgen in Zaventem. Weyts wil een belangenconflict inroepen.

Lees meer »