Bank CKV van Beaulieu-telg trekt kapitaal met 50 miljoen euro op

14:11 De kleine Waregemse bank CKV van Beaulieu-telg Dominiek De Clerck verhoogt haar kapitaal met 50 miljoen euro en krijgt een nieuwe voorzitter. 

Meer krantenkoppen in België

Cercle Brugge maakt terugwedstrijd overbodig met verpletterende 1-6-zege bij Wisla Krakau

Cercle Brugge heeft donderdag een uitstekende zaak gedaan in de strijd voor een plekje in de competitiefase van de Conference League. De Vereniging won in de laatste voorronde zijn heenwedstrijd in en tegen het Poolse Wisla Krakow met klinkende 1-6-cijfers.
The post Cercle Brugge maakt terugwedstrijd overbodig met verpletterende 1-6-zege bij Wisla Krakau appeared first on KW.be.

Lees meer »

Republikein George Santos bekent fraude

George Santos, het 36-jarige voormalige Republikeinse parlementslid dat in december uit het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden werd weggestemd, heeft maandag bekend dat hij heeft gefraudeerd. Hij riskeert tussen 2 en 22 jaar cel.

Lees meer »

Oosterweelwerken lopen drie jaar vertraging op, onder andere door PFAS

De werken aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen zullen pas einde 2033 klaar zijn, en niet in 2030 zoals eerder werd aangekondigd. De vertraging heeft onder meer te maken met de PFAS-vervuiling. “Door een langere doorlooptijd van vergunningen en bijkomende onderzoeken door PFAS zullen alle verbindingen van Oosterweel pas in 2033 klaar zijn”, zegt Annik Dirkx van Lantis.

Lees meer »

Nu ook 4 van de 5 begeleiders ziek op Kazou-kamp in Spanje: organisatie verplaatst laatste kamp naar Kroatië

De situatie op het Kazou-kamp in Platja D’Aro is intussen bijna onhoudbaar geworden. Dat laat de vader van een aanwezige weten aan onze redactie. Hij stelt zich vragen bij de maatregelen die de organisatie neemt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Kazou heeft voor de laatste groep die donderdag zou arriveren in Spanje, een alternatieve locatie in

Lees meer »

LIVE VUELTA. Elf leiders – met Vansevenant – boven op klim van eerste categorie, Van Aert: “Verwacht er niet te veel van”

Wout van Aert kwam gisteren enkele millimeters tekort voor zijn tweede ritzege in de Vuelta. Vandaag krijgt onze landgenoot al een nieuwe kans. De renners krijgen in totaal zo’n drieduizend hoogtemeters voor de wielen geschoven. De aankomst ligt op de Alto de las Abejas (9,3 km aan 4%). Ideaal terrein voor aanvallers en punchers dus. Naast Van Aert zal ook

Lees meer »

Wordt België laatste lidstaat om Europees commissaris te nomineren?

Terwijl in de Wetstraat alle ogen gericht zijn op de haperende regeringsvorming moeten de onderhandelende partijen het stilaan eens geraken over wie ze willen nomineren als de volgende Belgische Eurocommissaris. Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft de 27 EU-lidstaten tot 30 augustus de tijd gegeven om hun kandidaten naar voren te schuiven, maar de vijf Arizona-partijen moeten het gesprek nog

Lees meer »

KIJK. Hezbollah deelt beelden van gigantisch ondergronds tunnelnetwerk, waar vrachtwagens met raketten moeiteloos door rijden

De Libanese sjiitische beweging Hezbollah heeft een video verspreid die een groot ondergronds tunnelnetwerk en raketwapens lijkt te tonen. Bovenstaande beelden zijn naar buiten gebracht terwijl de beweging dreigt met vergeldingsaanvallen op Israël voor de dood van Hezbollahcommandant Fuad Shukr eind juli bij een gerichte Israëlische aanval.

Lees meer »